DEVE cüce kitabını yarım bıraktım. Kitabın 300.sayfalarına gelmeme rağmen hiçbir şey anlamadım ve yarım bırakmak zorunda kaldım.
Deve Cüce’nin bol ödüllü ve yorumlu bir kitap olduğunu görünce meraklanmıştım ama gördüğüm kadarıyla forumda okuyanlardan beğenen hiç çıkmadı. İyi ki almamışım.
İyi yapmışsın. Okuyayım dedim direndim ama hiçbir şey anlamadım kitaptan.
Kutsal İstila - ( Valis Üçlemesi II) Philip K. Dick
Herb Asher’in delirdiğinden bir kuşkusu kalmayan yerli çıkıp gitmişti. Asher onu pencereden seyretti; kubbeden öfkeyle uzaklaşıyordu. Herb Asher, dış hoparlörün düğmesine tekrar bastı ve kaçan silüetin arkasından bağırdı: "James Joyce deliydi diyorsun yani, öyle mi düşünüyorsun yani? Peki, o halde açıkla bakalım, yazmaya 1922’de başlayıp 1939’da bitirdiği kitapta nasıl oluyor da konuşma-bandından bahsediyor? O zamanlar kayıt cihazı ne arar! Buna delilik mi diyorsun? Üstelik, Birinci Dünya Savaşından dört sene sonra yazmaya başladığı bir kitapta, karakterleri televizyonun başına oturtmuş. Bence Joyce bir…
“Şehirler de insanlara benzer. Gövdeleri, ayakları, dudakları, gözleri vardır, kocaman kocaman elleri vardır. Bu şehrin yüreği sende çarpıyor.” :))
Doğum günümde okumak için bu kitabı seçtim umarım severim. Bu bir devam kitabı. İlk kitap Kızların Suskunluğu fena değildi.
Gönül isterdi ki Malazan-2 Ölühane Kapıları’nı okuyayım fakat bir haftalığına İstanbul’a gidip geleceğim. Annemlerin yanında okuyamam diye, hem taşıma olayı… Dönünce okumayı çok istiyorum aklım hep Malazan’da
Sağlıklı, mutlu ve bol kitaplı yıllar dilerim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Bazen insan gerçek olsa diyor.