Aklıma kötü kötü espriler geldi gece aman düşman başına
İyi okumalar, iyi bayramlar.
Tatilde bir yere gidemediğim ve evde tek kaldığım için kendimi tamamen kitaplara verdim. İş yoğunluğu sebebiyle adam akıllı okuyamıyordum. Bu arada ne okusam kârdır.
Aynı durumdayım aslında, bir haftadır da elimde gezdirip başlayamadığım kitabım var Bir takım birikmiş ev işlerini halledebilirsem bende bugün okumaya başlayayım
.
@Gok_Smr nin paylaştığı da bir süredir kenarda sırasını bekliyor aslında görünce başlayasım geldi ama bir süre daha bekleticem .
Aksilik olmazsa Ağustos sonuna bende biletimi aldım. Deneyimlerini mutlaka öğrenmek isterim.
2001 bir uzay efsanesi bittikten hemen sonra başladım. Bilim kurgu severlerin mutlaka ama kesinlikle okuması gereken bir seri.
Bana göre seri ilerledikçe kalite düşüyor. İlk kitabın hazzı diğer kitaplara sirayet etmiş ama bilimsellik bundan daha fazla hissediliyor. Son kitabı da bu yüzden daha okumadım.
Cilt 11 bitti. Yazar çok sevdiğim bir karakterde majör bir değişiklik yapmıştı, anlam verememiştim. Bu kitapta sebebini öğrenmiş oldum. 12. cilt (cilt dediğime de bakmayın, her kitap 300 sayfa civarı), serinin son kitabı. Herkese tavsiye ediyorum bu seriyi (İngilizcesi gayet rahat).
Seriyi merak edenler daha fazla detay için şuraya bakabilir.