Teşekkür ederim @MelihAntepli
Sen o kadar çok övdün ki artık okumak için daha fazla bekleyemedim. Şu an 25. sayfadayım. Yaşar Kemal’in eserlerini sevdiğim için bu benzerliğe bayıldım Seveceğimi düşünüyorum ben de, inceleme de yazarım tabii ki
Elbette. Daha başlardayım ne zaman ki biter bir şeyler yazmaya çalışırım. Amazon şart değilse başka sitelerden de bakabilirsin.
Kitabın uyarlamasıdır bu animasyon, yanlış hatırlamıyorsam yılında en iyi animasyon oscar adaylığı da almıştı.
Odtü yayıncılık zamanında orijinal ismi ile basmıştı.
Ekim 2003 tarihliymiş. Bende mevcut bu edisyon
500 Sayfa sonunda artık “Yaşam ve Yazgı” ya ara verdim. Beynime işlediği dramın yanında, bu raya kadar tam olarak umduğumu bulduğum söylenemez. “Stalingrad savaşının başladığı dönemde ki olaylar üzerinden anlatılıyor” diyor kitap ama daha çok kitabın %20 si böyle, kalan %80 in 40’ı ailelerin kendi içindeki(savaş harici) dramları, diğer 40’ı ise dönemin Rus siyaseti.
Son bölümde anlatmasını umduğum %20 lik pay artarmı bilemem ama buraya kadar çok sabrettim. Biraz kafa dağıtmam lazım ;
Kitaplıkta her gözüme takıldığında ya ben bu tufaya nasıl düştüm de bunu aldım diye düşünüyorum Sonra açtım baktım 2021 de BKM den indirim+kod+cashback li efsane dönemlerde sepet tamamlarken almışım
.
Çıkarayım bir okuyayım da karanlık bir yere kaldırayım sonra
Zamanında ithakinin diye aldığım eve gelince farklı bir yayınevinden olduğunu görünce şok olduğum kitap.