"Bir Zamanlar Anadolu’da"yı izleyip sonrasında filmin oluşum sürecini okumak çok güzel
10 Beğeni
Bütün hayatını uykusuzlukla geçirip bunun neticesinde diyabet ve depresyonla yaşayan biri olarak bu yaştan sonra uykunun kıymetini anladım. Ve bunu aklıma kazımak için bilimsel eserler okumaya çalışıyorum
20 Beğeni
Kitaplığımda durup bana göz atan ve benim başlamaya cesaret edemediğim kitap…
2 Beğeni
- sayfadayım ve okumaya devam ediyorum şu an. Hiç zor bir klasik değil, bana kalırsa hiçbir klasik zor değil de herkes benimle aynı düşünmek zorunda da değil. (Nasıl bir cümle kurdum
neyse)
Kendinizi esere verdiğinizde ve doğru bir zamanda okuyorsanız pişman etmiyor bu gibi kitaplar. Uzun zamandır Dostoyevski okumadığım için de özlemişim, çok hoşuma gitti
Tuğla eserler sizi korkutuyorsa çapraz okumalar da yapabilirsiniz. Ya da okuyacağınız ay içinde hafif kitaplar tercih edip sonrasında araya bu kitabı da alabilirsiniz. Umarım okursunuz diyeyim daha fazla uzatmadan, iyi geceler hocam
5 Beğeni
Çok sevdiğim, örnek aldığım insanlardan birisi olan Ercan Kesal’ın bir röportajında aşağı yukarı şöyle bir söylemi vardı;
“Ecinniler okumadan geçmiş bir hayat boşa geçmiştir”
5 Beğeni
Bakınız şimdi daha da iştahlandım okunak için
2 Beğeni
Liseye giderken Yerdeniz’i okumuştum, bana fantastik dünyayı sevdiren kitaplardan biriydi. Biraz nostalji yapayım dedim, Yerdeniz Büyücüsü bitti. Atuan Mezarlarından devam.
29 Beğeni