Okuyorum (Görsel Başlık)

"Bir Zamanlar Anadolu’da"yı izleyip sonrasında filmin oluşum sürecini okumak çok güzel

10 Beğeni

20 Beğeni

Günaydın👋

18 Beğeni

16 Beğeni

Bütün hayatını uykusuzlukla geçirip bunun neticesinde diyabet ve depresyonla yaşayan biri olarak bu yaştan sonra uykunun kıymetini anladım. Ve bunu aklıma kazımak için bilimsel eserler okumaya çalışıyorum

20 Beğeni

Kitaplığımda durup bana göz atan ve benim başlamaya cesaret edemediğim kitap…

2 Beğeni
  1. sayfadayım ve okumaya devam ediyorum şu an. Hiç zor bir klasik değil, bana kalırsa hiçbir klasik zor değil de herkes benimle aynı düşünmek zorunda da değil. (Nasıl bir cümle kurdum :joy: neyse)
    Kendinizi esere verdiğinizde ve doğru bir zamanda okuyorsanız pişman etmiyor bu gibi kitaplar. Uzun zamandır Dostoyevski okumadığım için de özlemişim, çok hoşuma gitti :slight_smile:
    Tuğla eserler sizi korkutuyorsa çapraz okumalar da yapabilirsiniz. Ya da okuyacağınız ay içinde hafif kitaplar tercih edip sonrasında araya bu kitabı da alabilirsiniz. Umarım okursunuz diyeyim daha fazla uzatmadan, iyi geceler hocam :cherry_blossom:
5 Beğeni

17 Beğeni

Çok sevdiğim, örnek aldığım insanlardan birisi olan Ercan Kesal’ın bir röportajında aşağı yukarı şöyle bir söylemi vardı;
“Ecinniler okumadan geçmiş bir hayat boşa geçmiştir”

5 Beğeni

21 Beğeni

20 Beğeni

Bakınız şimdi daha da iştahlandım okunak için

2 Beğeni

Kütüphane ganimeti.

22 Beğeni

21 Beğeni

18 Beğeni

25 Beğeni

27 Beğeni

26 Beğeni

Liseye giderken Yerdeniz’i okumuştum, bana fantastik dünyayı sevdiren kitaplardan biriydi. Biraz nostalji yapayım dedim, Yerdeniz Büyücüsü bitti. Atuan Mezarlarından devam.

29 Beğeni

Madem 2.Çağ sona erdi biz de çıkalım kerevetine…
(İlk iki kitabı okumuştum ama mecbur tekrar okuma yapıcam artık)

24 Beğeni