Okuyorum (Görsel Başlık)

Ben de bu baskıdan okumuştum, çok güzel bir parça :blush: Editörlüğü bir tık kötü, onun dışında bir sıkıntı yaşamamıştım. İntikam hikâyesi denilince akla ilk gelen klasiklerden biri, müthiş bir serüven :+1: İyi okumalar dilerim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Daha önce kitabın büyük bölümünü de yine bu baskıdan okumuştum. Çeviri gayet hoşuma gitmişti. İsmail Yerguz çok iyi iş çıkarmış.

Kitapla ilgili zaten çok bir şey söylemeye gerek yok muazzam bir kitap. Normalde okuduğum kitaplardaki olayları vs çok çabuk unutan bir insan olmama rağmen bu kitapta daha önce okuduğum kısmın tamamı geçen hafta okumuşum gibi gözümün önünde okuduğumdan beri. Çok teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

13 Beğeni

Çevirmenlerin güzelim işlerini mahvediyor hep Alfa…
Keyifli okumalar bu arada.

2 Beğeni

İş Bankası çevirisinden daha iyi olduğu söyleniyor, ben de İsmail Yerguz’u tercih ediyorum genelde. Üç Silahşörler’i de Alfa’dan alıp okumuştum mesela. O da çok iyiydi.

Demek ki sizi oldukça etkilemiş, benim de birçok detay hâlâ aklımda. Dediğiniz gibi “muazzam” çünkü. Rica ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Yeni başladım ama şimdiden çok güzel bir kitapmış gibi duruyor.

14 Beğeni

Ben okuduğum kitaplarda, yayınevi tarafında editör hatalarından ziyade baskı kalitesine önem veriyorum. Ufak tefek kelime hataları illa ki can sıkıcı olabiliyor fakat ben görmezden gelebiliyorum.

Aynı şekilde ben de Üç Silahşörleri hem serinin tamamının basılması hem de İsmail Yerguz faktörüyle Alfa’dan okumayı düşünüyorum.

2 Beğeni

16 Beğeni

Maalesef baskı kaliteleri de çok düştü, daha fazla düşemez son baskılardan sonra sanırım.

1 Beğeni

14 Beğeni

18 Beğeni

Kitabı bıraktım…
Newton’u kütle çekim kanununu bulduğu ile ilgili hiçbir söz söylemeden bitiriyorsan bu kitabın bana anlatacağı hiçbir şey yoktur. Ne yapıcan Einstein’ı da izafiyet teorisisiz mi anlatıcaksın yada Oppenheimer’ı atom bombasız…

1 Beğeni

19 Beğeni

Michio Kaku’nun kitapları güzeldir. Birini alıp şans verebilirsin.

2 Beğeni

17 Beğeni

Hemen araştırıyorum saolasın.
Şöyle önce bir bilim tarihi okuyayım dedim ama bulamadım. Gribbin in kitabı iyiydi ama yazılar küçük gözlerim ağrıdı birde, ikide bir parantez açıp konuyu bölüyor :confused: Nese araştırmaya devam en olmadı youtube amcaya danışcam.

2 Beğeni

Ha Bilim Tarihi okuyacaksan Kaku olmaz o zaman. Sonraya alırsın sıralama olarak.

2 Beğeni

Biraz inceledim güzel kitapları var listeye ekledim. Tarihi hallettikten sonra alıcam. Sağol yinede :blush:

2 Beğeni

22 Beğeni

Bence çok iyi kitap, yabancı dilime güvenmediğim için çevirisinden okudum ama o kötü ceviri bile kitabı sevmeme engel olamadı. Türkçe çevirisi problemli (özelikle cümle düşüklüğü ve terimler konusunda, bir de bolca editöryel hatalar, yazım yanlışları vs var) ama anlaşılıyor tabii ki okurken. O haliyle bile çok akıcıydı. Devam kitaplarını da hemen okuma sırama ekledim.

4 Beğeni