Okuyorum (Görsel Başlık)

14 Beğeni

14 Beğeni

13 Beğeni

yorumları heyecanla bekliyorum

2 Beğeni

17 Beğeni

Yıllardır listemde olan bir kitaptı. Geçenlerde Arkadaş Kitabevi’nde Can baskısını görünce satın alayım dedim.

27 Beğeni

31 Beğeni

10 Beğeni

14 Beğeni

17 Beğeni

15 Beğeni

Tanrıların Gölgesi’ni okumak için ara verdikten sonra seriye geri dönüş benim için biraz zor oldu açıkçası.

19 Beğeni

Marquez’den okudugum 9. kitap

20 Beğeni

21 Beğeni

22 Beğeni

Merhaba, herkese iyi günler. :blush:
Can’dan yenileri merakla bekliyordum. Agota Kristof’tan Okumaz Yazmazı okudum. Çok beğendim sizlere de öneririm.
Bir süredir baskısını beklediğim Direnişin Melankolisi’ne de yeni başladım. Güzel ve yoğun bir dili var. Beğendim. :blush:

22 Beğeni

Çiçek çok güzel gözüküyor. Kordon, oje uyumu da gözlerden kaçmadı.

4 Beğeni

Merhaba :cherry_blossom: Okumaz Yazmaz’a yazdığınız incelemeyi gördüm, emeğinize sağlık. Büyük ihtimalle önümüzdeki ay alıp okuyacağım ben de, en çok istediğim kitaplar :heart_eyes: Yorumunuzu okuduktan sonra merakım daha da arttı.
Bu yazarı daha önce hiç duymadım, gözümden kaçtı ya da fark etmedim. Umarım inceleme yazabilirsiniz. Listeme ekleyebilirim bu parçayı da. Can’ın kitapları çok güzel, bu ay çıkanlar özellikle çok iyi :smiling_face::+1:

2 Beğeni

@Artorias Kalanşo sanırım. Teşekkür ederim. Saate göre oje sürüyorum. :laughing:

@sultiderler Çok teşekkür ederim kıymet verip olduğunuz için. Kendi yaşantısını anlatması ve toplumsal bellek ile bana Annie Ernaux’yu da hatırlattı. Diğer kitabını da sabırsızlıkla bekliyorum. Çok hızlı okunuyor. Bir oturuşta merakla okuyabilirsiniz ama bazı cümleleri var ki beton duvara çarpma etkisi yaratıyor. Zaten öyle bir yazar.

Direnişin Melankolisi’nin yazarından bir de Şeytan Tangosu kitabı var. Ona da bakabilirsiniz. Metaforlarla dolu bir yazar ama okuması keyifli. Siz bence seversiniz. Okuduktan sonra yorum yaparım tabii ki. :blush: Keyifli günler. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Rica ederim ne demek :smiling_face: Ernaux’tan Seneler’i okumuştum yalnızca, bana hitap ettiğini düşünüyorum fakat diğer kitaplarını alıp okuma fırsatı bulamadım henüz. Büyük Defter üçlemesinden esintiler var mı acaba? O da çok kolay okunan ama okuru yerden yere vuran bir eserdi, bu anlamda benzerlik var demek ki.

Öneriler için de çok teşekkür ederim, değerlendireceğim mutlaka. Size de keyifli günler :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni