Bir woodneck
Kahvelerinizin demleme olduğunu tahmin etmiştim. Afiyetle diyorum. Kahve demleyip fotoğraf atasım geldi…
Çok teşekkür ederim, belki dayanamayıp kahvenizi demlemişsinizdir bile o yüzden size de afiyet olsun
Aslında chemex iki haftadır benimle. Külüstür bir makine ile yapıyordum kahveyi ve artık kahveden tat alamıyorum diye attım onu. Çok eskiydi. Arada bir french press kullanıyordum. Bir de chemex denemek istedim. Sonuç mükemmel. Kahveyi çok seviyorum zaten, şimdi daha çok sevdim ![]()
Haklısınız kahveyle aramıza makinalar girmemeli. Biz de satmıştık kendimizinkini, iyi kahvenin tadını alınca.
17-18 gün olmuş, ben de hala bu kitabı okuyorum. Anlatımı çok beğendim ama anlatıcının kendini sürekli aşağılamasına epey sinir oldum. ![]()
Duymuşsunuzdur belki, eski yapım filmi de var. Ve keyifli okumalar dilerim. ![]()
Teşekkür ederim, duymuştum
101’e kadar geldim oldukça akıcı buldum anlatımı. Sürekli gizemli bir şeyler dönüyormuş gibi gelse de aslında normal şeyler oluyor eserde. Size katılıyorum, niye özgüvenli bir duruş sergileyemiyor anlamıyorum. Biraz sinir oldum bu yüzden
Size de keyifli okumalar ![]()
Kitap böyle yemek hazırlamadan önceki doğrama aşaması gibi hissettirdi. Karakterleri, dünyayı tanımak ve kaosu başlatmak amaçtı. Şu ana kadar tahminlerim doğru çıktı gibi fakat karakterlerin yuvarlak olmasını diliyorum. Yoksa karakterler çok tahmin edilebilir kişiliklere sahip duruyor. Genel olarak povlara ayrılan sayfa sayıları çok güzeldi. Klasik belki çiftçi çocuğun kahraman olması konusu işlenecekmiş gibi dururken biraz daha karanlık bir hal aldı gibi çat çat ölenler vs. Aşırı bir beklentiyle başlamadan okumak lazım bana göre ![]()
Ben okuyalı en az 10 yıl olmuştur sanırım. Güzeldi, keyifliydi ama şu an okusam aynı beğeniye sahip olur muyum bilmiyorum ama %90 olurum gibime geliyor ![]()
Aman beni yükseltme
Valla son iki kitap hayal kırıklığı oldu. Bu kitaba sıfır beklenti ile giriyorum artık ![]()