Okuyorum (Görsel Başlık)

Yol oldukça uzun; kendini keşfedecek bir kara elf, girdap gibi dönen palaları, kurtarılacak yoldaşlar, bulunacak hazineler, dövüşülecek efsanevi düşmanlar, savaşlar, kayıplar ve yeniden kavuşmalar ve herşeyden önemlisi dünyadaki yerini bulmaya çalışan kahramanımızın hiç kaybolmayan umudu.

Menzoberranzan’daki bu ilk maceranızda iyi eğlenceler.

10 Beğeni

Uzun bir aradan sonra Sanderson okumaya devam.
Elantris ve Sissoylu serisinin ardından meşhur Fırtınaışığı Arşivi serisine başlamış bulunmaktayım.

24 Beğeni

Ankara-Niğde otobanının iç daraltıcı bozkırına en yakışacak kitap olabilir. Diğer Hesse kitaplarının aksine sanki Thomas Bernhard’a gidecek yolu açan kitapmış gibi. Bitirince bir inceleme yazmayı düşünüyorum.

23 Beğeni

Benim gözümde efsane bir kitap Bozkırkurdu, söylediklerinize katılıyorum; diğer Hesse kitaplarından başka bir şey var burada. Keyifli okumalar…

2 Beğeni

Nihayet başlayabildim. Uzun POV’dan bahsediliyor, o biraz endişelendiriyor ama karakterler kısmına bakarken 2.kitabı tekrar hatırlamak bile heyecanlandırdı.

28 Beğeni

22 Beğeni

20 Beğeni

Efsaneler Ölmez!

Ejderha Mızrağı Kayıp Efsaneler I. Cilt Vinas Solamnus yıllar sonra tekrardan okuduğum fantastik bir kitap. Kapağını en beğendiğim kitaplar arasındadır.

18 Beğeni

Vay be 20 yıl önceye gittim :slightly_frowning_face:

3 Beğeni

Evet bende paylaştıktan sonra baktım 2002 yılı baskı (gözlerimiz yaşlı)

3 Beğeni

20 Beğeni

Bu kitabı çok merak ediyorum işte :slight_smile:

19 Beğeni

17 Beğeni

16 Beğeni

15 Beğeni

19 Beğeni

Art arda aksiyondan sonra biraz durulma zamanı…
Çok iyi yorumlar yok ama,
bakıcaz…

23 Beğeni

Müthiş bir klasiktir. İyi okumalar. :slight_smile:

4 Beğeni

Bende çok merak ediyorum. Stendal’ın ilk kitabı benim için. Teşekkürler :blush:

4 Beğeni

Yazarla ilk tanışmamız bu kitabıyla olmuştu. Bence de müthiş bir klasik. İyi okumalar :slight_smile:

5 Beğeni