Merak ettiğim ve listemde olan kitaplardan (Lions of Al-Rassan’la birlikte). Bitirince yorumlar mısın hocam?
Elbette yorumlarım
Disk dünya Eşit haklar kitabında eksik sayfa(boş sayfa) sorunu yaşayan oldu mu?
Bende böyle bir sorun yoktu. Yayıneviyle iletişime geçebilirsiniz.
- Sayfadan itibaren birer sayfa ara ile sağlı sollu 16 sayfalık bir boş sayfa problemi var. Dediğiniz gibi alsancaktaki mağazaya gitmeyi planlıyorum hafta sonu.
Tam da sonuna geldiğimde farkettim hayal kırıklıği oldu. Sonunu merak ediyordum
Fotoğraflayabilirim eksik sayfaları istersen.
Senden alırsam kitabı bitirir hafta sonu mağazaya gitmeye üşenirim. O yüzden hafta sonu mağaza problem çıkarırsa o zaman rica edebilirim teşekkürederim
Boş sayfa yokmuş benimkinde de ( 2. baskıymış ), ama sayfalarda hafif sol alta doğru bir meyil var .
Benimki de ikinci baskı. Nasıl bir şansızlığa denk geldik. Heralde benimkini elle bastılar😄
Zincirler Hanesi, Fırtına Mevsimi ve Cehennemden Gelen duraklarından sonra sonunda seriye geri dönebildim.
En merak ettiğim serilerden birisi fakat 1.kitap dışında serinin genel olarak bir incelemesini pek göremedim, uygun olduğunuz bir tarihte forumda incelemesini görmek isterim şimdiden teşekkürler.
Kitap benimle birlikte yaşlanmadan başlamak istedim. 70 sayfa kadar okudum çok bir ekstrası yok gibi buraya kadar. Çok ümit etmeden devam ediyorum seriye, bakalım…
Sabrınızın karşılığını alacaksınız, harika bir seridir.