Okuyorum (Görsel Başlık)

Merak ettiğim ve listemde olan kitaplardan (Lions of Al-Rassan’la birlikte). Bitirince yorumlar mısın hocam?

3 Beğeni

13 Beğeni

Elbette yorumlarım :+1:

1 Beğeni

Disk dünya Eşit haklar kitabında eksik sayfa(boş sayfa) sorunu yaşayan oldu mu?

1 Beğeni

Bende böyle bir sorun yoktu. Yayıneviyle iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni
  1. Sayfadan itibaren birer sayfa ara ile sağlı sollu 16 sayfalık bir boş sayfa problemi var. Dediğiniz gibi alsancaktaki mağazaya gitmeyi planlıyorum hafta sonu.
    Tam da sonuna geldiğimde farkettim hayal kırıklıği oldu. Sonunu merak ediyordum :confused:
1 Beğeni

13 Beğeni

Fotoğraflayabilirim eksik sayfaları istersen.

1 Beğeni

Senden alırsam kitabı bitirir hafta sonu mağazaya gitmeye üşenirim. O yüzden hafta sonu mağaza problem çıkarırsa o zaman rica edebilirim teşekkürederim :blush::blush::pray:

2 Beğeni

Boş sayfa yokmuş benimkinde de ( 2. baskıymış ), ama sayfalarda hafif sol alta doğru bir meyil var :smile: .

1 Beğeni

Benimki de ikinci baskı. Nasıl bir şansızlığa denk geldik. Heralde benimkini elle bastılar😄

2 Beğeni

22 Beğeni

Zincirler Hanesi, Fırtına Mevsimi ve Cehennemden Gelen duraklarından sonra sonunda seriye geri dönebildim.

24 Beğeni

En merak ettiğim serilerden birisi fakat 1.kitap dışında serinin genel olarak bir incelemesini pek göremedim, uygun olduğunuz bir tarihte forumda incelemesini görmek isterim şimdiden teşekkürler. :slight_smile:

5 Beğeni

Oldukça iyi başladı. Bakalım devamı nasıl.

19 Beğeni

Kitap benimle birlikte yaşlanmadan başlamak istedim. 70 sayfa kadar okudum çok bir ekstrası yok gibi buraya kadar. Çok ümit etmeden devam ediyorum seriye, bakalım…

18 Beğeni

Filmine gitmeden kitabı okuyayım dedim :slight_smile:

18 Beğeni

25 Beğeni

Sabrınızın karşılığını alacaksınız, harika bir seridir.

2 Beğeni

21 Beğeni