Sabrınızın karşılığını alacaksınız, harika bir seridir.
Herkese merhaba. Bir süredir istediğim sayıda ve istediğim şekilde kitap okuyamıyorum maalesef. Fakat Mara ile Dann, beni konusu ve ilerleyişiyle tekrar okumaya teşvik etti. Çok beğendim. Sayfa sayısına aldanmayın. Kesinlikle öneririm.
Benim de çok beğendiğim bir kitap oldu Mara ile Dann.
Keyifli okumalar Ben de çok merak ediyorum ya, listeme ekledim de güzel bir indirim gelirse alacağım
Ulysses’te adı geçtiği için kitaplığımda daha fazla bekletmek istemedim, başlıyorum Doğrusu “Robinson Crusoe” kitabından sonra yazardan soğumuştum biraz ama bu kitapla birlikte aramızın düzeleceğini umut ediyorum.
@alper İncelemenizi okudum. Yorumlarınızı da oldukça beğendim. Derinlemesine işlenen karakterleri ile uzun bir süre akıllardan çıkmayacak bir roman. Barbarlığı ve iklim krizini birbirine çok iyi bağlamış. Çıkarımları ise hiç de yanlış değil.
@sultiderler Bence daha erken bir tarihe çekebilirsiniz. Oldukça iyi bir roman. Uzun süredir bu kadar akıcı bir roman okumamıştım. Yazardan da ilk kitabım ve kesinlikle son olmayacak. Şiddetle öneririm. Teşekkür ederim sizlere de iyi okumalar, mutlu haftalar.
Amazon satmadığı için imkansız şu an için Yanıtınız heyecanlandırdı tabii, umarım en kısa sürede uygun bir fiyatla alabilirim diyelim. Teşekkür ederim, mutlu günler
Yine bir klasik…kahve tabii ki.iyi okumalar
Kahvesiz olmaz Teşekkür ederim.
200 ü geçtim ancak anlatılanların %80’i insan ilişkileri arasındaki klasik dramalar. İblisler sanki ortaya fırlayıp “hop bilader hani bizdik bu romanın olayı? En çok bizi anlatacaktınız” diye isyan ederler diye bekliyorum Yazarın akıcı bir anlatım dili var o yüzden devam ediyorum bakalım hayırlısı
Harika bir seri olduğunu söylerken belirtmeyi unutmuşum: Seri karakter odaklı, ilk kitap bir nevi tanıtım ve sonraki kitaplar da karakterlerin hayatlarını anlatıyor ağırlıklı olarak. Forumda çok muhabbeti dönmese de seveni olan bir seridir.