Sonu hariç gayet güzel bir kitaptır. Sonu bana biraz vasat geldi ama belki de siz beğenirsiniz.
Konunun yanında Nazi Almanyasında geçmesi ve o ortamı iyi yansıtması dolayısı ile devam ediyorum. Konu ve kurgu da dahil olsaymış tadından yenmezmiş ![]()
Bu serinin tüm kitapları o dönemde geçiyor hocam. Benim de sevdiğim bir dönem. Okurken keyif aldım birçoğundan.
Daha önce çok yoğun bir dönemimde okuma fırsatım olmuştu ama hiçbir şey hatırlamıyorum, nöbetlerimde okuyordum. Güzel kitaba haksızlık ettim bence öyle bir zamanda okuyarak.
İyi ki etkinlik var
Bu sefer Saramago’ya hak ettiği değeri vereceğim
Etkinliğe bekleriz bu arada ![]()
Keyifli okumalar dilerim ![]()
Etkinliğe katılım beklediğimden fazla oldu. Bu ilgi için Rıhtım dostlarıma teşekkür ederim. Umarım sevilir de mahcup olmam ![]()
Teşekkür ederim. Ben de bu kadar çok katılım olmasını beklemiyordum doğrusu. Ama kalabalık olmamız çok güzel oldu tabii
Umarım herkesin hoşuna gider.
Devam kitapları birbirinden bağımsız mı?
Her kitaptaki cinayetler/olaylar birbirinden bağımsız. Ama arka plandaki olaylar tarihsel süreç içerisinde devam ediyor. Örneğin Doğu Cephesinde görev yaparken Berlin’e tayini çıkıyor, orada görev yapmaya devam ediyor. Bunun gibi. İkinci Dünya Savaşı’yla ilgili olaylar da yıl yıl devam ediyor kitaplarda. Bir tarih zinciri var yani.
İşyerinde okuyorum ve kimse görmesin diye ara verdiğim anlarda arka kapak görünür şekilde koyuyorum masaya. ![]()
Çapraz okuma için yanına fantastik Roman eklemek istiyorum ama tam karar veremedim.Bu konuda kafam karışık. Destanlar Çağı yada Kılıçlar Kenti arasındayım şuan.
Tavsiyeye açığım…
Kılıçlar Kenti dururken Destanlar Çağı olmaz bence. ![]()