Okuyorum (Görsel Başlık)

21 Beğeni

27 Beğeni

21 Beğeni

Çok merak ettiğim bir kitaptı.

19 Beğeni

Eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum

2 Beğeni

28 Beğeni

29 Beğeni

19 Beğeni

Ben bu kitaptan sonra 80 ve 90’lar dnd fantastik kitaplarından bir kere daha soğumuştum, siz ne düşünürsünüz acaba :smiley:

2 Beğeni

Ben açıkçası şu aralar Curse of Strahd campaigni oynattığımdan sardım daha çok bunlara :smiley: Yine de unutulmuş diyarların generic fantasy romanlarından daha çok seviyorum diyebilirim. Ravenloft bir nevi korku klasiklerinin fan-fic versiyonları gibi. Aynısının yerini tutmuyor elbette ama gideri var.

3 Beğeni

26 Beğeni

22 Beğeni

Çok güzel ama bilinmeyen bir seridir. Tarih ile fantastik çok güzel harmanlanmış. Keyifli okumalar.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam. Tarih ve fantastik okumayı sevdiğim iki tür olunca okuması daha keyifli olacak.

Vampirlerle ilgili okuma yaptığım sırada bu kitabı öneren @_Ged 'e tekrardan teşekkür ediyorum.

3 Beğeni

Vampir okumaları yapıyorsanız Hiçlikten gelen kız serisini şiddetle öneririm.

2 Beğeni

Bak işte bir eski dost daha…

2 Beğeni

Öneri geldiği sıralarda Ölümsüzlerin Tarihi isi li kitap ve bir kaç farklı kitaplık bir şeyler okumuştum ama güzel işlendiği zaman okuması zevkli bir konu.

Öneriniz için teşekkür ederim.
Hemen araştırmaya başladım. (Bulmak biraz zor olacak gibi.)

@azizhayri eskisi kadar yazmasa da hala buralarda.

2 Beğeni

16 Beğeni

Bu seriyi öneriyorum mutlaka okuyun.

9 Beğeni

Bu true blood serisi değil mi? Kitap uyarlaması mıymış o ve ben bunu şimdi öğrendim :scream: kendime yaziklar olsun :confused:

1 Beğeni