Okuyorum (Görsel Başlık)

Yarına kadar bitebilir. Konuya doğrudan girmiş Simak. :slight_smile:

27 Beğeni

Dune kitapları 1-2 / 3-4 / 5-6 gibi birbirinden ayrılıyor biraz. Konu ve işleyiş açısından diğerlerinden farklılar ama 5 ve 6 yı nispeten beğenenlerdenim ben de. Evrene kattığı derinliği, Bene Gesserit ler hakkında öğrendiklerimiz falan hoşuma gitmiştir.

Hanedanlar üçlemesine de girişesim vardı ama üşengeçlikle öteliyorum hep :smiley: .

8 Beğeni

O üçlemeye soğuk bakıyorum ben biraz. Sevmeyeni çok gibi sanki. Şimdilik orijinal seriyi bitirmeyi düşünüyorum sadece. Sen al bir oku kobay olarak, beğenirsen alırım :joy:

2 Beğeni

O 3lemeyi bende pas geçtim. Frank ın yazmadığı bir Dune evreni kitabını kabul etmem için en az onun kadar başarılı bir yazar olması gerekiyordu fakat oğlu için torpilden yazar olmuş muhabbeti fazlasıyla yazıldı

2 Beğeni

Butleryan Cihadı’nı da alacaktım ben ama oğlunun yazarlığı pek beğenilmiyormuş, evet. Kitap fiyatları da malum olduğu için riske girip almadım açıkçası.

3 Beğeni

Seri uzun olduğu için kitaplar arasına bazen es verip başka şeyler okuyorum.

Kaldığımız yerden devam :smile:

27 Beğeni

Yine okuduğum diğer romanlarından çok farklı bir kitabıyla karşı karşıyayım. Biraz Kafka tadı verdi. Otobiyografik bir yönü de var gerçi.

21 Beğeni

15 Beğeni

23 Beğeni

28 Beğeni

15 Beğeni

Malazan gelene kadar bana eşlik edecekmiş.

15 Beğeni

13 Beğeni

Çok uzun bi’ aradan sonra tekrar kitap okumaya başladım

23 Beğeni

İndirimden kitap alamadım, dertliyim. Arkadaşıma doğum günü hediyesi aldım. Kitap tabii ki. Kayıp Zamanın İzinde’nin delta baskısı. Umarım beğenir :slight_smile: Bu ay sonu tatil planımızdan dolayı alışveriş de yaptık, biraz kemer sıkacağımız için bana uzun süre Malazan yok arkadaşlar. (temmuz’da amazon’dan aldı) :joy: Umarım herkes indirimden güzel kitaplar almıştır, keyifli okumalar şimdiden :cherry_blossom:

21 Beğeni

Bence iyi bir seçim.

2 Beğeni

Gerçekten doğru seçim yapmışım bu kadar iyi beklemiyordum.

1 Beğeni

20 Beğeni

17 Beğeni

12 Beğeni