Okuyorum (Görsel Başlık)

Güzel haber.

@MelihAntepli @Srbs Ahmet Ümit’in kitaplarını dinlemeyi de deneyebilirsiniz. Mesela Kukla sevdiğim kitaplarındandır. Sultanı Öldürmek’in ise radyo tiyatrosu vardo YouTube’ta, o da çok başarılıydı.

3 Beğeni

Ben 1-2 kitabı storytelde dinlemiştim gayet güzeldi üstat.
Ahmet Ümit’in romanları ve öyküleri için NTV radyo yıllar önce radyo tiyatrosu yapıyordu. Şimdi baktım hala devam ediyorlar, güzel bir arşiv oluşmuş.
Nuri Gökaşan, Nevzat’ı seslendiriyor.

5 Beğeni

Popüler kitaplara pek sıcak bakmam ama yıllardır okunmak için bekleyen Semerkant’a başlıyorum artık. Hayyam’ın Rubailer’ini okuduktan sonra gözüm bundaydı zaten. Sonrasında Alamut’u okuyacağım.
Semerkant hakkında yazılan en olumsuz yorumlar tarihi gerçekleri çarpıtmasıydı diye hatırlıyorum.

29 Beğeni

image

Çok beğenilmiş ama bana fazla hita etmedi.
Fakat bir özelliği feci sardırdı, kitapta bir karakter okuma yaparken dikkat dağınıklığı nedeniyle kronometre çalıştırıyor ve işte 30 dk kadar başa bir işle uğraşmadan okuma yapıyor. Ben de buna sardım artık okumaları bu şekilde yapıyorum genelde. 30 dk + 30 dk+ 30 dk şeklinde

19 Beğeni

image

26 Beğeni

27 Beğeni

Bu arkadaşın Youtube kanalını çoktandır takip ediyorum ama forumda da paylaştığım üzere amazonda indirime girdiğini görene kadar bir kitabı olduğundan haberim yoktu :slight_smile:

Youtube kanalı gibi hazırladığı kitabın da retro oyunları sevenler için oldukça ilgi çekici bir içeriği var. İlk oyun konsollarından başlayarak tek tek oyun konsolları ve oyun oynanabilen bilgisayar donanımları hakkında bol görsellik eşliğimde kısa bilgiler veriyor. O donanım için olan oyunlardan bahsediyor. Ara ara açıp bakmalık çok iyi bir derleme olmuş.

Kanalı da bu;

https://youtube.com/@nostalgianerd?si=SJDNM92KUMQn3HX1

16 Beğeni

Reading slump tan çıkışın ilacı, bir doz Diskdünya :smile: .

29 Beğeni

21 Beğeni

Harika bir seriymiş. 4.kitaba geçtim şu an :slight_smile:

27 Beğeni

Bu eserden sonra ben kendimi bataklıkta bulmuştum. :joy: Son iki kitap hiç mi hiç okutmadı kendini.

9 Beğeni

Dune’un yanına bir kitap daha aldım. Seküler Çağ bana biraz ağır geldi, şimdilik rafa kaldırdım.

16 Beğeni

Niye ki? Şu ana kadar ne olacak acaba diye heyecanla okuyorum :smiley:

1 Beğeni

Şu ana kadar öyle de sonra işin rengi değişiyor. Ama sen benim yorumumu unutarak okumaya bak. :joy: Belki sen daha çok seveceksindir.

6 Beğeni

Bakalım bitsin bu hele. Serinin diğer kitabını okuyunca yorumlarım :slight_smile:

3 Beğeni

Son kitapları ben de bir an önce bitsin de elimden çıksın diye okumuştum. Bakalım siz beğenecek misiniz.

3 Beğeni

Beğenirsem linç yemem değil mi :joy: Şaka bir yana sizler böyle yorum yazınca daha bir meraklandım :sweat_smile:

5 Beğeni

Gerçekten de bundan sonrası sıkıntı :slight_smile: Son iki kitabı okudum ama bana sor nasıl okudum? İlk dört kitap müthiş ama :clap:

5 Beğeni

Sanırım serinin 3. kitabını yazarken, 1974’te eşi kansere yakalanıyor. Ve 10 yıl boyunca eşiyle ilgilenip kitapları yazmaya devam ediyor. Eşinin hastalığı da iyice kötüye gidiyor, tedaviye olumsuz yanıt veriyor. Elbette kitaplara bu olumsuzluk da yansımıştır.

8 Beğeni

Çoğunluğun aksine son iki kitabi keyifle okumuştum. Bazı kısımlar eleştirileri haketse de kötü değildi bence ön yargı ile okuma sakın

6 Beğeni