Okuyorum (Görsel Başlık)

Merhaba, yazarla sohbet edermiş gibi bir solukta okunabilecek bir kitap, röportaj şeklinde yazılmış oluyor sanırım. Ortaya koyduğu felsefe benim için basitti, değerli bulmadım ancak üzerinde düşünmeye çalışıp az da olsa bir şeyler kattım kendime.

1 Beğeni

12 Beğeni

13 Beğeni

16 Beğeni

16 Beğeni

29 Beğeni

Uzun zamandır kitaplığımda okunmayı bekleyenlerden biriydi Bütün Günlerin Akşamı. Dün elime alıp başladım. Müthiş bir kitap. Sadeliğe bürünmüş anlatımının yanında oldukça çarpıcı bir eser. Okumaya devam ediyorum.

18 Beğeni

16 Beğeni

21 Beğeni

Bu akşam başlıyorum:

18 Beğeni

Çok merak ettiğim bir seriydi, sonunda başlıyorum.

20 Beğeni

13 Beğeni

10 Beğeni

Yorum bekliyorum senden :blush:

1 Beğeni

13 Beğeni

Çalınan Dikkat’e dün başladım. Yavaş yavaş okuyorum. Bu kitapta yazılanları hayatıma geçirmek istiyorum çünkü. Bu aralar en büyük sorunum dikkat dağınıklığı, odaklanmanın zorluğuydu. Keşke daha önce başlasaydım.

Bilimsel verilere, yapılmış deneylere ve gerçek hayattan deneyimlere dayanıyor bu kitap. Hayatımda okuduğum en iyi kurgu dışı eserlerden biri olabilir. Başucu kitabım olacak :star:

21 Beğeni

Kitabın gelince ilk ben beğeneceğim demiştim. Sözümü tuttum. :sweat_smile:

2 Beğeni

O sırada son beğenen @Artorias ’ın tarihe adını yazışı :sweat_smile:

2 Beğeni

Bir umut belki başka birisi daha beğeni atar diye bekliyorum. :joy:

2 Beğeni

Kitabın yarısına geldim. Kitap oldukça akıcı, okurken hiç sıkılmıyorum.

Konusu; Lokman Hekim kötülükle( büyü, vampirler vs var) mücadele etmek için 7 kişiden oluşan bir birlik kuruyor. Bu birlik Lokman Hekim’in bulduğu bir formülle 50 yılda 1 bir araya gelerek ölümsüzlüklerini tazeliyorlar. Ölümsüz dediysem sadece zaman etkilemiyor, yoksa bir insan vs saldırırsa yine ölüyorlar. Öyle mermiye kafa atma durumu yok yani. Diğer taraftan 7 Kartallardan biri ortalıktan kayboluyor onu arıyorlar. Diğer yandan yine 7 Kartal’ın askeriyede 12.Daire diye bir birimi var ve böyle mistik olaylarla ilgileniyorlar. Şu an olayın ne olduğundan habersiz bir yüzbaşı ve teğmen çalınan Zülfikar kılıcını bulmaya çalışıyor. Biraz fantastik, biraz da çalınan bir şey olunca polisiye ile harmanlanmış olduğunu düşünüyorum.

Kısacası kitap çok hoşuma gitti. Bence bu tarz kitaplar yazılmaya devam etmeli, teşvik edilmeli ki yazım dünyasında da ilerlemeler kaydedelim.

8 Beğeni