Okuyorum (Görsel Başlık)

Bende çok merak ediyordum kitapları. İlk kitabi okuyup diğerlerine ona göre geçerim diyordum. Hep fuarlarda 3 lu olarak çok iyi fiyat verdiklerinden tekli almıyor, 3 lü içinde riske girmek istemiyordum. Senin yorumunla önümüzdeki fuar alabilirim. Yorum için saolasın.

1 Beğeni

Önemli değil, ne demek. Yorumlayabildiğim kadar yorumladım kendimce :slight_smile: Ben rıhtımda çok kez duydum böyle iyi kitaplar vs diye ama denk gelip de alamamıştım. Tatile gidince kitapçı da direkt karşıma çıktılar ve dayanamayıp hepsini birden aldım. Yazarın ‘‘Pir-i Lezzet’’ kitabını da öneririm bu arada, o da çok güzel bir kitaptı.

1 Beğeni

14 Beğeni

Hadi yine iyisin :joy: @hayalperest44 beğenmiş. Umut etmek güzeldir :cherry_blossom:

1 Beğeni

Dün gördüm de ses etmedim. Belki beğeniyi geri çekerler diye. :crazy_face: Şimdi bunun dönüşü yok. Paçayı yırttık. :joy:

2 Beğeni

Bu sayılmaz. Darısı serinin altıncı kitabına artık :sweat_smile:

1 Beğeni

Tamam söz veriyorum 6. kitapta bu işi çözeceğim. İçim çok rahat. Malum herkes bilir ki sözünü tutan birisiyim. :joy:

1 Beğeni

Bekliyoruz :innocent: Evrene mesaj da gönderdik, altıncı kitap çok yakında gelecek :pray:

1 Beğeni

Hayırlısıyla seriyi bir tamamlayalım da rahat edelim. :smiley: Sonra yan kitaplar basılacak malum. Evren duy sesimizi. :pray: Kitaplığımda Zaman Çarkıyla beraber sergilemekten gurur duyacağım bir eser.

Sen de Brandon Sandersonlar da yok değil mi? Özellikle Fırtınaılığı Arşivine bayılacağını düşünüyorum. Bir şans ver istersen. :blush:

1 Beğeni

Beğeni simgesine tıklamak için kaç parmak kasımı kullandım, biliyor musunuz? Niye geri çekeyim? :sweat_smile:

1 Beğeni

Zaman Çarkı da yok, Brandon Sanderson da yok, Diskdünya da yok :sweat_smile:

1 Beğeni

Yavaş yavaş toplarsın. Diskdünya’ya gerek yok. Onu Agape filan okuyor. :sweat_smile:

1 Beğeni

13 Beğeni

fire and song

Dayanamayıp 3. kitap ufukta yokken 2.ye başlamak. :sweat_smile: Bu kitap için yarım puan kıracağım, genç yetişkinliğin sınırlarını zorlamaya gerek yok. Ama akıyor mu akıyor.

13 Beğeni

Zülfikar’ın Hükmü çok güzel gidiyor. Yanına merak ettiğim bir kitabı katarak devam ediyorum.

12 Beğeni

11 Beğeni

10 Beğeni

20 Beğeni

18 Beğeni

19 Beğeni