Çok eski bir kitap , gazete vermişti ama iyi bir kitaptır…bir zamanlar gazeteler ilginç şeyler verirdi…ve Çok iyiydi.
İyi okumalar…
Teşekkürler. Yazarı biraz araştırdım, karakterini ve kendini ifade ediş şekillerini beğenmedim ama Clausewitz, tarihi olaylar ve savaş üzerinden ürettiği fikirleri çok aydınlatıcı buldum. Belki güncel savaş araştırmalarında demode olmuştur artık ancak şu an için beni çok tatmin ediyor.
Benim okuduğum: Beyazlı Kadın
@SMTZHR ’in okuduğu: Beyaz Geceler
Herkese merhaba, uzun bir süredir Epik Fantastik okumuyordum. GoT’u tekrar izledim ve sonrasında kitapçı gezerken bu kitaba rastladım. Ejderha olması ilgimi çekti, biraz karıştırdım ve hoşuma gitti. Keyifli ve sürükleyici fakat ejderha henüz yok.
Kapak Ejderha ama Ejderhalı bir ana teması yok Nordik temalı bir fantastik eser, kapaklar biraz hikayeye spoiler veriyor o yüzden detaya girmeyelim. Ama kapakları inanılmaz süper bir seri
.
Okuma etkinliği de yapmıştık, bu başlığa uğrarsın bir ara;
370 civarındaydım, ejderha biraz espriydi ama alırken hikayeye dahil olduğunu düşünerek almıştım. Kurgu farklı bir noktaya evrildi ama güzel bir kitap. Karakterlerin yolları artık kesişsin istiyorum, biraz fazla uzadı gibi geliyor bana.
Teşekkür ederim, bakacağım.
Bugün başladım pir-i lezzet’e. İlk bölümü okudum. O nasıl bir yemek betimlemesi o nasıl bir anlatış arkadaş. Daha ilk 20 sayfadan böyle ise yandık valla. Ben yemek sever adamım bitirir bu kitap beni
Acıktırır
PKD stoklarını yavaş tüketmeye çalışıyorum. Baktım en son 9 ay önce okumuşum, yenisini okumanın vakti gelmiş diyip başladım.