Bunun etkinliğini yapmıştık. Başlığı buraya bırakıp kaçıyorum. Keyifli okumalar
O sırada başka kitap okuyordum ve bu kitap kardeşimdeydi yeni ele geçirebildim
Hocam senden gördüm Amazondan üçlü kutulu set olarak sipariş ettim bakalım
Üstat merhaba, 3. kitap bitince tüm seri için yorumlarımı yazacaktım. Bence ilk 2 kitap çok akıcı ve güzel ama 3. kitap bunlara yanaşamıyor. Ama yine de ben başlangıçta çok ön yargı ile yanaştığım bu seriden çok memnun kaldım.
@Erdal_01
Üstat kısa da olsa bu kitabın yorumunu bekliyorum.
@barissargin Sen de almışsın zehri
En hızlı okuduğum kitap oldu. 24 saat olmadan bitti. O derece akıcı ve merak uyandırıcı
İş temposundan okuma hızım oldukça düştü. Atom Bombasının Gizli Tarihi’ni biraz okudum. Bir yandan da Berserk okumaya devam ediyorum. Cilt 12’ye kadar geldim, gelmez olsaydım.
Bu seriye kitapçıda elim gidiyor ama geri bırakıyorum Bakalım belki ileride Türkçe tek cilt vs şeklinde basarlarsa alırım ama şimdilik gözüm korkuyor.
İnternet üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Türkçe olarak 50. bölümden sonra kalite biraz düşüyor ama yine de okunabiliyor. Sorun şu ki telefondan veya tabletten okumak oldukça zor. Fiziksel kitap olarak okumak bir nimet bazen.
Seri oldukça vahşet ve +18 içeriyor. Eclipse adı verilen 12. Cilt de aynı şekilde, okuyanlar bilir. Bu tip şeylerden hoşlanmıyorsanız bence hiç başlamayın. Travmatize içerikler mevcut.
Yok onlar sıkıntı değil ama seri halen yazılıyor sanırım ve bizde istikrarlı basılır mı ona güvenemiyorum.