Çizeri öldü ama sanırım 2022-23 gibi yazılıyor, devam ediyor haberleri vardı. Şu ana kadar okumayı sevdim ama çoğu okur ilerki bölümlerde sıkıcı olmaya başladığını söyledi. Ben nereye kadar giderse diyerek okumaya devam ediyorum. Üç kitap daha yayımlandı sanırım seriden.
Ankara Kitap Fuarı başlayacak. Bakalım orada da karşılaşırsam kendimi tutamayıp alabilirim Evet toplam 6 cilt yayımlandı şimdiye dek.
Kitap yine çok iyiydi. Hatta psikolojik gerilim sevdiğim için hizmetçi serisinden daha fazla sevdim diyebilirim.
Güzel resim olmuş gizemli…kitaba uygun
Genelde işyerinde okurum kitapları. Kulübenin içi de hep böyledir. Işıkları yakınca dışarıyı göremiyorum.
Ben de dayanamadım bugünki iyizico kampanyasıyla aldım kitabı
Merhaba, haftasonuma eşlik eden kitap Daima İthaka olsun istedim. Kitabı, çevirmen Eren Hanım’ın gönderisinde gördüğümde çok merak etmiştim.
Son kitap. Aslında ikinci kitap biter bitmez başlamıştım ama 3 gündür okuyamadım, bu akşam tekrar ele aldım. Fena bir seri değil, yazarın Türkçe’ye çevrilip basılmış diğer iki kitabını da sipariş ettim.
Güne uygun kitap okumayı seviyorum, hazır her yer bembeyaz olmuşken soğuk memleketlerin sıcak masalları ve biraz kahve takviyesiyle içimi ısıtayım dedim