Okuyorum (Görsel Başlık)

Burda kendi adıma araya girip görüş belirtmek isterim mazur görün. Bana Asimov’u sevdiren Sonsuzlugun sonu olmuştu. Ben, Robot ta biraz düşüş yaşamıştım.

Tabi @SJack ustadım daha iyi bilir :blush::blush:

2 Beğeni

İstediğiniz öneriyi rahatlıkla belirtebilirsiniz. :slight_smile: Kısa öyküler sebebiyle Ben Robot’u her zaman uygun görüyorum ben.

2 Beğeni

Birkaç gündür hastayım. Şifayı kapmışken tam kaptım; zatürre olmuşum. Dün biraz daha iyiydim ve bu kitaba başladım. Woolf kalemi bana iyi geliyor. :slight_smile:

21 Beğeni

Bir senedir İthaki-BKK serisinden okumalar yapmıyordum. Uzun zaman sonra canım çekti. :hatched_chick: Octavia E. Butler kaleminden Yakın’ı okumuştum daha önce, çok güzeldi. Lilith’in Dölü de hoşuma gidecek bence. Çünkü başladım bile. :cherry_blossom:

31 Beğeni

23 Beğeni

Bu akşam başlarım ve bitiririm diye umuyorum. Olmadı yarın akşam bitiririm.

17 Beğeni

Son cilt.

25 Beğeni

Beşlemeye devam. Nefes ile birlikte Alasdair Gray’in Zavallılar’ına başladım. Farklı bir kitap ama tam olarak benimseyemedim.

24 Beğeni

Bitti. Görseller ve hikaye eh işte. Yazarın tarih bilgisi ise gülünç.

3 Beğeni

17 Beğeni

13 Beğeni

23 Beğeni

17 Beğeni

Sosyal medya övgülerinden merak edip almıştım. Spoiler yedim mi emin değilim çünkü zaten ana hikayeyi 100. sayfaya gelmeden tahmin ettim. Kitabın dilinde çeviriden mi yazar tarzından mı kaynaklandığını anlayamadığım bir çiğlik var. Okuması keyifli fakat hem edebi hem de hikaye anlamında çok abartılmış gibi görünüyor.

20 Beğeni

Bu kitap her yerde çok övülüyor ama bende okuma isteği uyandırmadı hiç. Çok dramatik olduğu söyleniyor. Belki bu yüzden ilgimi çekmemiştir.

2 Beğeni

17 Beğeni

İç karartıcı ama “feel-good” tarafları da var. Tabii ilerleyen sayfalarda fena dramlar yaşanacak belli. Akıcı, merak uyandırıcı bir kitap olsa da edebi yönden zayıf bulduğum için abartılmış geldi şimdilik. Dramlar beni de çarparsa fikrim değişir belki bilemiyorum. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Beğeni

Dediğiniz gibi akıcı ve merak uyandırıcı olabilir, ama şu “edebi yön” olayı benim için de çok önemli. Okuyacağımı düşünmüyorum bu yüzden. Umarım sizin hoşunuza gider. :slight_smile:

2 Beğeni

21 Beğeni

24 Beğeni