Okuyorum (Görsel Başlık)

Bu seriyi tavsiye eder misiniz ?

1 Beğeni

Ben severek okuyorum, güzel bir seri. Bir şans vermeniz iyi olur :slight_smile:

2 Beğeni

23 Beğeni

24 Beğeni

Beğenim daha çok kediye. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Zibidinin en büyük keyfi hane üyelerinden birisinin yanında kıvrılıp uyumak :grin:

17 Beğeni

19 Beğeni

20 Beğeni

20 Beğeni

20 Beğeni

Yazarla tanışma kitabım. İnanılmaz iyi başladı ve devam ediyor. Bu sene okuduğum en iyi kitaplardan birisini olacağını umut ediyorum.

22 Beğeni

Geçen yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri. Altıncı kısıma gelirseniz Sosyal İkilem belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. Bölümle paralel izlemiştim, bahsedilen noktaları içselleştirmemi sağladı.

Şu iki kısım arasında izledim belgeseli bu arada.

Bu bölümlerde yazara Tristan Harris eşlik ediyor. Eski bir Google çalışanı olduğu için konuyla ilgili farklı bakış açıları sunuyor. Belgeselde de emeği geçenlerden birisi ayrıca.
Kitapta en hoşuma giden yer “akış hali” oldu. Çünkü odağımızı iyileştirmenin en iyi yollarından birisi de bu. Bu konuyla ilgili de bir yazı kaleme almıştım. Kitabı okuduktan sonra bakmak istersiniz belki:

5 Beğeni

Öneriniz için teşekkür ederim. Bu belgeseli çıktığı sene izlemiştim. Üzerinden beş sene geçtiği için farklı bir bakış açısı olması adına tekrardan izleyebilirim. Sosyal medya kullanımını yıllar önce, büyük oranda bırakmıştım, bu kitapla birlikte tümüyle ortadan kalkacak gibi gözüküyor. Yazınızı da kaydettim, kitabı bitirdikten sonra okuyacağıma söz veriyorum.

1 Beğeni

Rica ederim. Sosyal medyayla yaşamayı öğrenmek için bu kitabı okuyup bu belgeseli izledim aslında. Ama tamamen bırakılabilir de. Tercih meselesi tabii ki.

Forest kullanıyorum. Odaklandığım işlerde beni telefondan uzaklaştırıyor. Sonrasında sosyal medyada gezindiğimde kötü ve suçlu hissetmiyorum kendimi.

Ben de teşekkür ediyorum, iyi okumalar.

1 Beğeni

Mumlar Sonuna Kadar Yanar’dan sonra bu ay okuyacağım Macar edebiyatından ikinci kitap, yazardan da ilk kitap olacak.
Szerb ile en sevilen eseri Yolcu ve Ayışığı’nı okumadan önce bu romanıyla tanışmak istedim.

16 Beğeni

17 Beğeni

Pazar günü planım ektedir. :open_book::notes:

23 Beğeni

23 Beğeni

Çelik Mağaralar bitti.(5/3)
Çok beklentimi karşıladığını söyleyemem ama danıştığım bir robot arkadaş devam et dedi, ediyorum…

20 Beğeni