Belki de kitabın isminin neden Uzaylılar olduğunu okuyunca öğreneceğim.
Bu kitabı ben de iki yıl önce fiyatı çok uygunken almıştım. Ama henüz okumadım. Okuduktan sonra yorumlarsan sevinirim. Ona göre okuma listeme alayım
Yeri değil ama, kitap ayracınızı nereden temin ettiğinizi sorsam?
Hiç önemli değil. Yunanistan’da yerel bir satıcıdan aldım. Örme ayraç.
@volkanvural Teşekkür ederim, ben de severek kullanıyorum.
Teşekkür ederim, harika görünüyor
Birinci cildi bitireli birkaç gün oldu ama etkisinden çıkamadım hâlâ; o kadar çok cümlenin altını çizdim ki çoğunu paylaşmadım bile. Hem mevsim geçişi hem de oruç nedeniyle akşamları okuyabiliyorum ancak. Bu akşam da Aziz geldi aklıma, Kıyamet Emeklisi beni çağırdı. İkinci cilde başlıyorum artık.
Bence eserleri arasında en iyisi. Çok etkileyiciydi ve sık sık iki sayfadan fazlasını komple çizdiğimi hatırlıyorum. Keyifli okumalar.
Teşekkür ederim. Diğer eserlerini okumadım ama bayıldım Şule Gürbüz kalemine.
Katılıyorum. 1000kitap’a gireceğim alıntılar var daha, bütün kitabı çizesi geliyor insanın.
Bu seri de iki ciltte kaldı devamı gelmedi. YKY bile yarım bırakıyor, biz kime güveneceğiz.
Benim okuduğum 3. baskı, öncekiler de böyle miydi bilmiyorum ama baskı kalitesi feci kötü, renkleri kartuşu bitmiş printerdan çıktı almışlar gibi soluk. Panellerde neyin ne olduğunu seçicem diye gözü yoruluyor insanın. 3. baskı yapılmasına rağmen saçma sapan çeviri hatalarını da düzeltmeye gerek görmemişler. Umarım yayın hakları yaptığı işin sorumluluğunda olan başka bir yayınevine geçer.
Yıllar önce okuduğum üniversiteye geldiğinde Mahfi Eğilmez’den imzalı olarak alabildiğim bir kitaptı. Kendisi hem çok nazik hemde öğrencilere ilgilidir. Bir yıl içerisinde 3 kere konferansa gelmişti okula. İktisat alanına ilgisi olanların tercih etmesi gereken ilk kişi bence. Giriş olarak herhangi bir kitabı alınabilir. Üslubu çok sade, anlaşılabilir ve çok açıklayıcı. Keyifli okumalar…