Yaklaşık 1 aydır kitap okuyamıyorum. İşimdeki değişiklikler, nedenini bilmediğim bir buhran ve sıkıntım var.
Ama bir an öncede kitaplara geri dönmek istiyorum. O sebeple 3 sene önce kısa sürede 7 kitabını okuduğum sevil atasoy kitaplarına geri döndüm. 8. kitabına başlayacağım.
Ancak iç kapakta güzel bir tevafuk oldu, forumdan kadim bir dostla karşılaştım. Bakalım kendisi okuyup da farkederse bana dil çıkarsın
Ben de Şubat ayını benzer şekilde kapattım. Mart için polisiye ile devam edeceğim. Sevil Hoca dil olarak iyi bir giriş bence de, iyi okumalar.
Bu kitap nedense zam görmüyor. Etiket fiyatı halen 200
Yakında gelir mutlaka ben de zam gelmeden hemen alayım okuyayım dedim :))
Aslında zam görüyor kitap ama şöyle bir durum var. Kitaba zam geldikçe Sonsuzluk devreye girip, tarihten çekip çıkarıyor zammı.
Şimdi taşlar yerine oturdu
İyi okumalar
Sonsuzluğun Sonu su gibi aktı. Asimov’dan devam Bu kitabı 7-8 sene önce okumuştum ama hiçbir şey hatırlamıyorum.
“Robotlar ve İmparatorluk” ile Asimov un Robot serisi sona erdi.
Çok net söylemeliyim ki, kitap Enfesti. 5/4.6
Genel olarak seri son kitaba doğru yükselen bir ivmeyle devam etmesine rağmen son kitapla birlikte zirveyi aştı diyebilirim. Genel seriye puanım 5/4.8
Beni bu maratona sokan ve zaman zaman yol arkadaşlığı yapan sevgili @SJack e de teşekkürü bir borç bilirim
Ehh zehri aldık bir kere Vakıf ın sonuna kadar aralıksız devam için sıradaki kitap ;
Beni bir gün bekle de ben de geçeyim hemen Galaktik Serisi’ne.
Merhaba herkese, tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun. Dün paylaşım yapmadığım için bugün tekrar bahsetmek istedim.
Shirley Jackson ilk defa okuyorum. Dilini, geri planda kendini hissettiren o bilinmezliği ve tedirginliği sevdim. 8 Mart özelinde okumaya başlamıştım.
Uzaylı değil de Dünya Dışı Varlık vs dense daha iyi olur. Böyle uzaylı deyince biz de uzaylıyız