Okuyorum (Görsel Başlık)

Romanların şahını okuyorum…

32 Beğeni

23 Beğeni

İmamoğlu’nun tutuklanmasının kaçınılmazlığından, olacak eylemler için Askeri Stratejinin Temelleri, boykotlar ve eylemler bayramda da doludizgin devam ederse bayram sonrası kısmetse olacak grevler için Çalışma ve Tüketim Sosyoloji’ne başlamıştım.

Tutuklanma, Saraçhane’den vazgeçilmesi, eylemlecilerin farklı daha hedef odaklı olması ve karşı-devrimcilerin sokağa inmesinden müteakip 2. faz okumalarımı paylaşıyorum.

Eylemlecilerin mevcut durumu ayrıca göç eden eğitimli insanlarımızın ki savaş tehlikesini atlatırsak birkaç yıl içindeki ülkemize beyin göçü yapmalarını beklentisiyle başlıyorum. Diğer kitap karşı-devrimciler ve potansiyel destekçileri için. İyi günleriniz olsun.

7 Beğeni

20 Beğeni

22 Beğeni

Bu ay ikisini okumakla geçiyor. Kilitli Oda Muammaları’nı sevdim. Şu ana kadar karışık şekilde 10-15 öykü okudum. Cinayetin işlenişini veya katili tahmin edebiliyorum ama oldukça zevk alarak okuyorum. Favorim hâlâ Agatha Christie/ Rüya. :blush:

29 Beğeni

22 Beğeni

22 Beğeni

Bu serinin devamını basmadığı için alfaya küsüm. Okuyalım bitirelim ingilizce devam edelim madem.

29 Beğeni

27 Beğeni

17 Beğeni

28 Beğeni

18 Beğeni

21 Beğeni

25 Beğeni

Orhan Kemal’in öyküleri harikaydı. Bir solukta okudum. Bayram okumalarına devam.

19 Beğeni

21 Beğeni

18 Beğeni

“Sanki her şey birden mevcut, her an aynı zamanda var oluyor. Şimdi her ikimiz de imanımızı, dünyayı görme tarzımızı bölümleyemeyecek kadar cahil bir hâlde karşı karşıya duruyoruz - böylelikle görülebilecek ne varsa aynı anda görüyoruz ve dikkatli davranmazsak aklımızı kaçıracağız.” 262.sayfa

23 Beğeni

24 Beğeni