Okuyorum (Görsel Başlık)

Keyifli okumalar hocam. Umarım benim beğendiğim kadar beğenirsiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

12 Beğeni

19 Beğeni

17 Beğeni

29 Beğeni

Yazar serinin dördüncü kitabını seneye çıkaracakmış. Taze haber. Ayrıca 3 ayrı bilimkurgu kitabı için Tor’la anlaşmış. Henüz Eksik Parça’nın basmaya başlamadığı ama bu sene ilk kitabını basacağını söylediği Tiran Filozoflar serisine yeni bir roman daha geliyor 2026’da. Yazar değil makine.

6 Beğeni

Yazarı bende beğendim, çıkartacağı bütün kitapları alır okurum. Eksikparça gecikmeden Zamanın Çocukları’nın devamını da basar umarım. Yazar 4.kitabı yazıyor ama biz daha 3’ü görmedik :frowning:

3 Beğeni

Ayrıca çeviri ve editörlüğe özen gösterseler tadından yenmez.

3 Beğeni

Kitapların okunduğunu, sevildiğini görüp daha özenli çeviri ve editörlük yapacaklarını düşünüyorum.

1 Beğeni

Koskoca bir külliyatı bitirelim bakalım

27 Beğeni

Eserleri topluca görmek isteyenler için şöyle bir link bırakalım.

En üstteki örümcek görseli gülümsetti :sweat_smile:.

4 Beğeni

Bunlar da bu sene çıkacak kitapları. İçlerinde roman, novella, kısa öykü ne ararsanız var. :smile:

11 Beğeni

Karganı Bağışla - Sait Faik Abasıyanık

Bütün aile efradına külbastısı ve neşesi bol bir bayram temenni ederim. Kurban Bayramı’nda benim hep şairliğim tutar. Ve en çok koçlara acırım. Şeker Bayramı hoştur. Ama Kurban Bayramı’nda beli çöken koça da küçüklüğümden beri acımak ädetimdir. Benim bir alacalı koyunum vardı. O kesildiğinden beri. Böyle acayip egoizmle başlayan mahzuniyet bir vakitler bana şöyle bir yazı bile yazdırmıştı.

Bayram yollara vurdu
Tozlarını savurdu
Çobanının avurdu
Senin belin çöktü koç

Şairliği bir tarafa koyup evvela bedbin bir filozof gibi düşünerek dünya bir kasaphanedir der… (S.69)

18 Beğeni

26 Beğeni

19 Beğeni

Sanderbot’la kapışır hız konusunda. Yaratıcılıkta ise tek atar. :smiley:

İmkanı olanlar Eksikparça’yı çeviri ve editörlük konusunda instagramdan darlarsa faydalı olur bence.

@Lorien_archers Boşuna örümcek reis demiyoruz, aşık resmen onlara :wink:

3 Beğeni

Yol eşlikçim

25 Beğeni

Forumdaşımızın eserine başlayalım bakalım :slight_smile:

25 Beğeni

Umarım seversin, iyi okumalar :balloon:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, bitirdim kitabı. Ben okurken keyif aldım. Bence eğer kitap yazacaksan bu tarz kitaplar yazmaya devam et. Hem eğlenceli hem öğretici bir kitaptı :slight_smile:

2 Beğeni