Okuyorum (Görsel Başlık)

Çok sevindim, teşekkür ederim :slightly_smiling_face: Çocuk edebiyatında elim genelde bu tarza gidiyor. Muhtemelen böyle devam edecek :partying_face:

1 Beğeni

16 Beğeni

Hayırlisı olsun, kitap kaç yaş için uygun? Bizim kızın kitaplarının %80 i Tudem den. Büyük ihtimal imza gününüzde görüşürüz standta :blush:

3 Beğeni

26 Beğeni

Kitapta göremedim ama 8-9 yaş ve üzeri herkes için uygun bence.

1 Beğeni

Kitap 4-5-6. Sınıflar, 10 yaş ve üzeri için. Görüşmek dileğiyle :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Efendiler, bugün Nutuk’a başlayacağız!
(Yanında mitoloji maceramızda başlıyor)

18 Beğeni

Büyük bir merakla dalıyorum kitaba. :slight_smile:

21 Beğeni

Dizi başlamadan okuyalım bakalım.

28 Beğeni

70 sayfa kadar okudum, çok beğendim.

24 Beğeni

Mario Vargas Llosa ile yıllar önce tanıştık aslında; Teke Şenliği’ne bayılmıştım. Sonra araya zaman girdi, bir türlü geri dönemedim ona. Geçenlerde hayatını kaybettiğini öğrendim ve üzüldüm.:face_holding_back_tears: Kitaplığımıza baktım, “Kelt Rüyası” varmış sadece. Okumaya başladım bile.

30 Beğeni

Bende “Katedral de Sohbet” ile tanişmıştım kendisi ile ama çok ısınamamıştım kitaba ve yazara. Teke Şenliği ile bir kez daha denemek istiyorum kendisini.

1 Beğeni

Teke Şenliği çok güzeldi, yaşanmışlıklardan beslendiği için daha çok etkilemişti beni. Kelt Rüyası da yaşanmış bir olaydanmış. Umarım seversiniz, iyi okumalar şimdiden.

1 Beğeni

FI serisine ufak bir reklam arası olması amacıyla buna başladım.

17 Beğeni

Güzel bir seriye daha veda ediyorum.

23 Beğeni

2023’te Goodreads platformunda yılın en iyi bilimkurgu kitabı seçilmiş. Sayfa 150’deyim ama bunu doğrulayacak bir şeye rastlamadım. 100 sayfa daha şans vereceğim. Biraz kıpırtı bekliyorum. Aynı şekilde devam ederse yarım bıraktıklarım arasında yerini alacak.

26 Beğeni

Ben de bu kitabı forumda okuyan var mı diye dün soracaktım, tesadüf olmuş. Kitapla ilgili son yorumunu beklerim.

2 Beğeni

@alper öneriniz için teşekkür ederim, benim için aydınlatıcı bir kitap oldu.

14 Beğeni

İyi okumalar.

1 Beğeni

Merhaba, bu kitap hakkında bir şeyler sormak istiyordum size vaktiniz varsa :slight_smile: