Okuyorum (Görsel Başlık)

Kapak resmini çerçeveletip duvarıma asmak istiyorum. Emma’nın psikolojisinin özeti (Flaubert’in yazısı): “Gerçekleşmeyen bir tutkuyu ve bir olayı uzun bekleyiş”.

16 Beğeni

19 Beğeni

Bugün başladım, 100. sayfaya kadar geldim. :smiley:

17 Beğeni

Konu itibariyle ilgi çekici, bakalım.

16 Beğeni

Sherlock çapraz okumalarım…

19 Beğeni

24 Beğeni

10 Beğeni

11 Beğeni

12 Beğeni

16 Beğeni

140 geçtim ama şuana kadar ilerisi için vaad edilen birşey yok henüz. Yazım stilinden mi yada çeviriden mi bilemiyorum ama kitabın okunuşu akıcı değil malesef.
Şimdilik görüşlerim bu şekilde. 300 civarı toparlamazsa bırakırım diye düşünüyorum.

Ufak çeviri notu : Kitaptaki tüm isimler ingilizce orijinal hali ile kalırken Pratisyen Frost un, Buz diye çevrilme saçmalığını anlamadım. Çevirmen heralde “aha bunun türkçe karşılığı var hemen çevirip yazayım” mı dedi acaba​:thinking: Kitabın başından beri “Baz” diye okuyorum adami :triumph:

22 Beğeni

Haydi başlayalım bakalım.

18 Beğeni

Beğenmemenize üzüldüm inşallah dediğiniz sayfadan sonra ilginizi çeker. Çeviri için bir şey diyemiyorum ama konusu ilgi çekiciydi dediğiniz sayfalardan sonra beğeneceğinizi umuyorum :smiley:
Bu arada ben de ilk kitabı okurken Bayaz karakterini Beyaz diye okuduğumu 200 küsür sayfa sonra anlamıştım :d

2 Beğeni

Başladım ama ne anlayacağımı merak ediyorum, biraz zor.

13 Beğeni

Bir süredir kitap okumaya karşı isteksizdim. Kolay okuyabileceğim hem de aşina olduğum bir kitapla yavaş yavaş eski ritmime dönmek istiyorum.

12 Beğeni

Her ay 3 diyordum ama sanki 4 de olur gibi.

17 Beğeni

20 Beğeni

19 Beğeni

21 Beğeni