Okuyorum (Görsel Başlık)

Expanse’a tam gaz devam

1 > 3 > 2 > 4

18 Beğeni

Çizgi Romanı Anlamak’ı 3. okuyuşum sanırım, her seferinde hayran kalıp seneye tekrar okuyayım diye geçiriyorum. Alfa Ayının Kabilelerini de yarıladım sanırım, okurken bir yandan psikoloji slaytlarıma geri dönüp karakterlerin sonraki adımını öngörmeye ya da tahmin etmeye çalışmak çok eğlenceli oluyor. Çoğu açıdan da psikolojik kondisyonlara uygun yazılmış diyebilirim karakterler için.

25 Beğeni

27 Beğeni

@isos81 bunu mu okuyorduk :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

Evet. Okuyanları şuraya alalım. :slight_smile:

4 Beğeni

21 Beğeni

23 Beğeni

Kitaplarda kullanılan yarım şömiz ciltleri pek hoşuma gitmese de kitaba ısındığımı söyleyebilirim. Merak uyandırıcı bir girişle başlıyor.

32 Beğeni

Filmini çok seviyorum. Kitabını okumak hep aklımdaydı.

22 Beğeni

bizimbüyükchallengeimiz madde-11: Çevirmeni sebebiyle okumak istediğiniz bir kitap :open_book:

19 Beğeni

Ayda 3 kitap okurum diye düşünürken 6.dayım.

1 > 3 > 5 > 2 > 4

20 Beğeni

Dizi ile ayni doğrultuda mi gidiyor?

Dizisi ilk çıktığında 1. sezonunu izlemiştim, devamından haberim yok. İnternetten okuduğum kadarıyla ufak farklarla başlayıp sezonlar ilerledikçe farklar artıyor.

Örneğin: Dizide Naomi protomolekülü gizlice Fred Johnson’a veriyormuş. Kitapta tüm ekip anlaşıp veriyor. Dizide sanırım Naomi daha bir fanatik "belter"mış.

Veya 3. sezonda kitaptaki ve dizideki Ashford’un alakaları yok. Kitapta Bull ve Pa diye iki karakter var, onların yerini Drummer almış dizide.

Seri 9 kitap, dizisi 6 sezon olduğunu düşünürsek sonlara doğru daha büyük kesintiler yapmışlardır. Ama okuduğum yere kadar doğrultu aynı gibi, sadece karakterleri ve olayları kırpmışlar biraz.

7 Beğeni

Bir cinayeti sekiz dedektif sekiz farklı yolla çözecek diye safça :sweat_smile: bir beklentiyle başladım.

Tek atımlık.

20 Beğeni

Bu yıl o kadar az kitap okuyorum ki hayırlısı diyorum. Geçen yıl okuduğumun yarısı kadar okuyabilirsem ne mutlu bana.

23 Beğeni

Şu kitabı okuyayım artık…

28 Beğeni

Umarım bunu da yarım bırakmazsın. :slight_smile:

3 Beğeni

Valla bu konuda @J.S gibiyim. Zaman kısa, kitap çok, yaş ilerlemiş, iş yok, hayat stresli, şiddetli potansiyel sahibiyim bu konuda :blush:

O değilde o Tırpan’a sonuna kadar nasıl dayandım hayret :thinking:

2 Beğeni

Ben Tırpan’ı bitiremedim. Ölüm teması daralttı ama seriyi yinede tamamladım :saluting_face:

2 Beğeni

23 Beğeni