Şaheser. İlk fırsatta ben de ikinci tura başlayacağım. Üstüne de çizgi romanı.
İkinci tur için etkinlik yaparsan ben de ikinci kez okurum. @isos81 okumaz ama o da dinler. ![]()
Hayatta okumam ikinci kez. ![]()
Anlaştık, Mahşer sonrası Puslu Kıtalar Atlası diyoruz. Melih istersen şimdi başlama. ![]()
@isos81 kulaklığı hazırla.
Etkinlik olursa katılırım. Taze taze yaparım yorumumu ![]()
@Erdo işyerine getirdim bunu. Ağır gider gibi.
Tam aksine akar gider. Bizim Mahşer’in bitmesine de biraz var gibi. ![]()
Ulema, cühela ve ehli dubara; ehli namus, ehli işret ve erbab-ı livata rivayet ve ilan, hikayet ve beyan etmişlerdir ki ikinci kez okumam. ![]()
Mahşer ilk yarı bitmez ama ikinci yarı su gibi akar ![]()
Yok işyerinde o kadar hızlı gidemem, o hayal ![]()
Bu kitap dinlenmez de. ![]()
Linç yemekten korkuyorum ama bu kitabı beğenmeyen tek insan ben olabilirim. Kitapta olayların oradan oraya atlayışı, kurgusu ve tabi ki kitabın sonu… Görmeye tahammül edemediğim ender kitaplardan. ![]()
Rica ederim, tabiki damak meselesi. Bu çok normal. Belki ilerleyen zamanlarda tekrar bir fırsat verirseniz farklı bir tat alırsınız. ![]()
Hocam hemen hemen aynı görüşte sayılırız. Ancak @Erdo nun dediğine de yüzde yüz katılıyorum ve bunu kitabı okurken hissettim. Kitabı bitirdiğimde bu kitabı beğenmedim ama sanki zamanı değil gibi dedim kendi kendime ve daha sonra bir daha okumak için satmadım. Bence sizde böyle yapın.
Yalnız değilsiniz. Yazdığınız sebeplerden bana da hitap etmemişti okuduğum zaman. Yazarı okuma listemden çıkarmıştım. Öyle ki tarz olarak benzediğini düşündüğüm için çok merak ettiğim Saygın Ersin’in Pir-i Lezzet kitabına bir türlü elim gitmiyor.
İki kitabın tarz olarak alakası bile yok. Çekinceniz bu ise müsterih olabilirsiniz.
Teşekkürler cevap için.