Ailem ziyaretimize geldiği için kitaba dokunamadım, öncesinde de iki sayfa okuyabilmiştim zaten. Şimdi okuma köşemi oluşturdum, kitabımla vakit geçireceğim.
Ufak tefek yazım hatalarımdan nem kapanlara da kına göndermek istiyorum. Şu an çok keyifliyim çünkü. ![]()
“Herkese iyi forumlar” cümlesini kullanmıyorum artık. Güzel kalpli ve ahlaklı arkadaşlara mutlu günler diliyorum. Sevgiler.
İlk 6 kitabi spoiler sız kısaca yorumlayabilir misiniz? (Ben üçüncü kitapta ara verdim sonra devam etme motivasyonunu bulamadım kendimde)
Okumayı bitirdiğinizde kısacık olsa da bir yorum yaparsanız sevinirim.
Bundan önceki ilk üçlemeyi okudunuz umarım.
O üçleme bundan önce mi okunmalı?
Ejderha mızrağı serisi idi galiba doğru mu?
Seri olarak baktığımda hic bir yerde görmemiştim önce onun okunacağını.
Edit: Şimdi araştırdım baya derin bir havuz bu seri. O zaman baska bir seriye başlayacağım. Kitapları aldıkça bu seriye başlarım.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ediyorum.
Efsaneler serisi @yates232 arkadaşım sayesinde yanlış başlayacağımı anlamam üzerine şimdilik ara vermek zorunda olduğumdan dolayi bu seriye başlayalım o vakit ![]()
Rica ederim iyi okumalar. Yeni seriniz ile ilgili araştirma yapmayın çok ağir spoiler var o seri ile ilgili ![]()
![]()
Ekim ayı yaklaşıyor. Her yıl ekim ayı boyunca korku okumaya çalışırım. Açılışı daha önce yoğun King okuduğum sıralarda okuduğumdan olsa gerek King çakması diye yarıda bıraktığım İtfaiyeci’ye bir şans daha vererek yapıyorum.
Gelecek ay Black Phone vizyona girecek. Ayrıca King Sorrow kitabını çıkaracak J.H. Bir zahmet bir atak görürüz umarım İthaki’den.
King’in oğlu değil miydi zaten bu yazar? Çakmış demeyelim de miras almış diyelim
Garanti satış yöntemi varken uzağa gitmeye gerek görmemiş
.
Neyse, ben kitabı okumadım
. Keyifli okumalar.