Herkesin Sırların Sırrı okuduğu dönemde benim Başlangıç okumam :dd Yeni kitap çıkmışken Robert Langdon serisinden okumadığım tek kitabı okuyup yeni kitaba öyle başlayayım dedim.
Bak kızım (küçüğümsünüz). Terbiyeni takın, haddini bil. Söylediklerin cezaya tabi tutulmuyor olabilir, iki adım çekilip uzaktan bakarsan ne kadar çirkin bir üslup olduğunu göreceksin. Dili daha doğru kullanıma özenmek yerine kin gütmek kişinin kendi bileceği iş, ama iki bildirim için bunca yazı dökmek, kırılganlıktan öte, kendini fazlaca önemsemeye işaret ediyor ve eleştiriye tahammülü olmayan insanın kendini geliştiremeyeceği de muhakkak. Bunlar sizin bileceğiniz işler, ancak şahsıma yönelik hakaretler ve sansürler, topluluk ne kadar yılgın ve tepkisiz olursa olsun, sizlerin kendi kalitenizi düşürecek ve kimselerin görmesine gerek kalmaksızın, kendinize karşı olan utancınızı artıracaktır.
Aranızda bir sosyal medya uygulaması edinip oradan insan çekiştirebilirsiniz. Burada beni attırmak için uğraş verdiğiniz her bir cümle sizin seviyenizi düşürecek. Kendi işinize bakınız, eleştiriye kapalılığı gördükten sonra, ben tamamen öyle yapıyorum zira.