Dizisinden sonra yeniden…
Üstat bende kronolojik olarak geçen sene okumaya başladım. 8-9 kitap okumuştum. Arada güzel kitaplar çıktı ama Kukla kitabında biraz darlanmış ara vermiştim.
İnsan o gelişimi göreyim, haz git gide artsın istiyor ama bilemiyorum. Şimdi mesela notu yüksek bir kitap araya sokar, kronolojik sıraya öyle devam ederim.
Ejderha’nın Yumurtası, yüzeyindeki yer çekimi dünyamızın 67 milyar katı olan bir nötron yıldızıdır ve insanlardan milyon kez daha hızlı evrim geçiren, yaşayan ve düşünen, susam tanesi boyundaki Cheela’ların yaşadığı yerdir.
Bu neymiş be, tam Utku’lu etkinlik kitabı gibi görünmüyor mu? Özledik.
@Abraxas
Muhabbetini de yapmıştık, başlarken aklımdan geçti benim de tam beraber okumalıktı diye.
Kitabın konusunu biliyorum ama kitabı Tau Zero sanıyordum. Dragon’s Egg’i de Hamilton reisin sanıyordum. Doğrusunu öğrenmek bugüne kısmetmiş
.
Hamilton diyince aklıma gelen direkt Commonwealth Saga, sayfa sayısı yüzünden gözüm korkup okuyamadığım ama aklımın da kaldığı bi seri. Tau Zero da Poul Anderson’ınmış bahaneyle öğrenmiş oldum ben de.
Su çok güzel bu arada. ![]()
Bu kitabın dizisi varmış. Seyreden varsa kitapla benzerlik ne derecededir bilgi verebilecek varsa sevinirim.
Kitabı görünce gözler önce bi Mete’yi aramadı değil. ![]()
Bir boşluğa düştük sanki metesiz. ![]()