Okuyorum (Görsel Başlık)

Tam olarak nerededir

1 Beğeni

Atatürk Kapalı Spor Salonu ile Alsancak Garı arasında kalan bölüm. Tramvaydan inince çok az bir yürüme mesafesi.

1 Beğeni

21 Beğeni

Çok iyi bildiğim yerler değil ama bulurum sanıyorum. Benim favorimse tüm tarihi dokusuyla ve her çeyrek çalan saatiyle Milli kütüphane…

3 Beğeni

29 Beğeni

İzmir kültür sanat fabrikası diye geçiyor hocam bu yer, kütüphane buranın içinde. İçinde müze, sergi alanı, etkinlik alanları, cafe vs de var. Giriş ücretsiz, müze ve sergi salonu ücretliydi sanırım. Müze kartınız varsa o da ücretsiz.

Ben 1-2 kere gittim genelde kütüphanede çocuklar ders çalışıyor :grinning_face_with_smiling_eyes: . Masa/sandalyeli yerleri erkenden gelip kapıyorlar, yardırıp çalışıyorlar :grinning_face_with_smiling_eyes: . Ama kenar köşe kalan koltuklarda kitap okuyabilecek yerler oluyor genelde.

5 Beğeni

#bizimbüyükchallengeimiz madde-24: Bir kadın yazarın 45 yaşından önce yazdığı bir kitap :open_book:

26 Beğeni

Murat Menteş-Ruhi Mücerret

25 Beğeni

28 Beğeni

Robinson Crusoe kitabını yarım bıraktım bu kitaba başladım.

25 Beğeni

King çakması diye yarıda bıraktığım kitap harika çıktı. 461. sayfada harika bir Esaretin Bedeli göndermesi sonrası esas aksiyona geçmeden biraz dinlenmeye bıraktım hikayeyi ve Küçük Tanrılar’a başladım. Kaplumbağa beni çağırıyordu.

.

26 Beğeni

21 Beğeni

19 Beğeni

27 Beğeni

31 Beğeni

26 Beğeni

30 Beğeni

Türkiye’de Çok Partili Hayata Geçiş - Taner Timur

Özet

27 Beğeni

Yeniden okuyorum, çok sevmiştim Jane Eyre’yi. :blush: