Okuyorum (Görsel Başlık)

34 Beğeni

Yazarla ilgili tek kötü şey daha önce tanışmamış olmam

27 Beğeni

25 Beğeni

20 Beğeni

Uzay Feneri 23 - Hugh Howey

Muhtemelen akşama okumayı tamamlarım. 1000Kitap da puanlamaya bakıınca okuyanlar pek beğememiş gibi…

Henüz kitap bitmedi ama ben beğendim. Makine Öğrenmesi ve hatta Kum’dan çok daha iyi bir hikaye.

35 Beğeni

32 Beğeni

32 Beğeni

32 Beğeni

Çinko Çocuklar’ı okurken tıkandım, çok yavaş ilerliyorum. Sovyet- Afgan Savaşı hakkında insanların gerçek hayatta yaşadıklarını okumak beni çok yordu, çünkü oldukça travmatik bir eser. Yarım bırakma huyum olmadığı için çapraz okumanın iyi geleceğini umut ederek “Küçük Şeylerin Felsefesi”ne başlamaya karar verdim. Tanıtım bültenini okurken “tam benlik bir kitap” diye düşünmüştüm, içeriğinin de beni iyileştirebileceğini hissedebiliyorum. :white_heart:

28 Beğeni

Bitmek üzere, diziyi izlemiştim. Kitabı okurken tekrar Witcher evrenine bayıldım. Anlaşılması kolay ve mantıklı hikayeleri olan dünyalara bayılıyorum.

33 Beğeni

36 Beğeni

27 Beğeni

28 Beğeni

43 Beğeni

32 Beğeni

İnanılmaz bir kitap.

32 Beğeni

28 Beğeni

30 Beğeni

33 Beğeni

Bu ara bol bol yerli yazarları okuyorum. Cidden çok güzel kitaplar var bize ait. Pangea zaten aldı götürdü beni, ilgimi çekenlerin hepsini aldım/okuyorum. Arada bu kitap da gözüme çarptı. Pangea’da ve başka eserlerinde gördüğümüz bazı isimlerin öykülerinden oluşuyor. İlk izlenim olarak çok keyifli bir yolculuk olacak gibi.

25 Beğeni