Sırada “Amcanın Düşü” nden sonra bir diger sürgün sonrası edebiyata dönüş kitabı olan “Stepançikovo Köyü” var. Bu iki kitabı ısmarlama yazdığı ve çok mutlu olmadığı söyleniyor ama bence “Amcanın Düşü” de, -ne kadar bana fransız edebiyatı havası hissettirse de, çok iyi iş çıkarmış.
Uzun zamandır başlamak istediğim Zaman Çarkı serisine başlamış bulunuyorum. Dün elime ulaşan Kindle ile okuyacağım ilk kitap olacak aynı zamanda.
Kitap fiziksel olarak elimde olmadığı için görseli yapay zeka yardımıyla oluşturdum. ![]()
Foruma hoşgeldiniz. Müthiş bir serüven, epik bir macera. Vites geçişleri bazen çok sert olabilir yılmayın. Hayırlı yolculuklar…![]()
Hoş buldum, çok teşekkür ederim. Uzun ve zorlu bir yolculuk olacağını bilerek başladım zaten, yılmayacağımı umuyorum… ![]()
Metis kitabı değil mi yapay zeka mı bu?
Hayran tasarımı diyelim biz ona. ![]()
Kitapları aile evinde bırakmak zorunda kaldığım için Kindle hayat kurtarıcı olmuştu. Metroda, nöbette şurada burada açıp iki üç sayfa göz atıyordum. İşten gelince de yatana kadar okuyordum. Çömezliğimin kurtarıcısı olmuştur. Yoksa ya istifa ederdim ya depresyona girerdim sanırım.
Ben de aile evinden uzakta yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak keşke daha önce alsaydım diyorum. Günümüzde kitapların absürt fiyatları, Kindle’ın kullanım kolaylığı ve sizin yaşadığınız durumlara benzer şeyleri gelecekte ben de yaşadığımda kullanabileceğim kadar uzun ömürlü olması büyük avantaj gerçekten.
Selamlar Ben Kendimce Kitap Yazmayı Deniyorumda Burada Paylasmak İstiyorum Nasıl Paylasabilirim Yardımcı Olurmusunuz
Şu bölümde paylaşmalısınız ama konu açmak için daha fazla mesajınız olması lazım galiba.
Yapay zeka+ Figma fanart’ım. Aklıma gelince yapmak istedim. Resim 10 dakikada chatgpt’den çıktı, yazı fontunu bulmak 1 saat sürdü. ![]()
Zaman Çarkı ile birlikte okuyacağım bir kurgu dışı kitap arayışındaydım. Bu doğrultuda Haydar Akın’ın Ortaçağ Avrupası’nda Cadılar ve Cadı Avı kitabına başladım.
Ben pek beğenmedim, bakalım sen nasıl bulacaksın?
Ben filmini çok severim kitabı yazıldığı döneme göre değerlendirmekte fayda vardır yaptığı gelecek tasvirini çok seviyorum.
Bende yorumunu bekledim sebebi anlaşıldı ![]()
İlk 50 sayfayı bitirdim. Şimdilik iyi gibi bakalım.
Üstüne filmi de izlersen güzel olabilir..
@AlperYlcnky1903 Film güzel de bakalım kitabı da o kalitede mi? Gerçi yazarı filmin senaryosunda da yer aldı ama sağlıklı bir şeyler yazmam için kitabın bitmesini bekleyeceğim..
Sarılar yan yana geldi. @isos81’in önerisiyle Alper Canıgüz’e başlayayım.