Ben kadar seversin umarım. ![]()
Okunuyor ama kısa olmasa yarım bırakırdım. Kısa olduğu için tahammül ettim. Pek beklediğimi vermedi bana.
Fotoğraf karesi, ışıklandırma, kompozisyon …basit gibi görünse de harika ![]()
Kitabını okuduktan sonra 1927 yılı yapımı filmini izlememek olmaz. Üstelik kayıp sahnelerin de eklendiği restore edilmiş DVD versiyonuyla…
Gündüz gündüz korku mu okuyorsun ![]()
4 sene sonra tekrar okuyorum. Yazarın en sevdiğim kitaplarından biri. Kapak fotoğrafını da ayrı seviyorum.
Bu ara bu seriyi bitirip aradan çıkarmaya karar verdim. Stroytelden İngilizce dinleyip ara ara kitaptan da okuyarak devam ediyorum, hızlı aktı böyle 6. ya geldim.
Şu an 3. kitap olan Savaşlar Çağı’ ndayım. Kitap güzel ilerliyor. Sıkılmadan okuduğumu söyleyebilirim.
İlk üç kitap iyi gittiyse sevindim hocam sizin adınıza, ikinci üçlüde kalite yükselmiş çünkü
.
Yazar da önsöz/sonsöz bir yerlerde bahsediyor zaten, 4 ile final yapmayı düşünmüş ama olaylar olaylar diye devam ettikçe o 4 kendi içinde üç kitaba dönmüş
. Bitirdikten sonra bende biraz daha detaylı analiz yapabilirim bakalım.
Dostoyevski ye çok fazla gömüldüğümü hissettim. Biraz hava almam lazım. Rusya’nın soğuk havasından, Vikinglerin dondurucu atmosferine yatay geçiş yapmaya karar verdim…
Dip not : Bu yapay zeka görselleri de fena gaza getiriyor ![]()
Çok güzel gerçekten
Kitap kulübümüzde önümüzdeki ay okuyacağız, çok merak ediyorum ben de. İyi okumalar. ![]()