Okuyorum (Görsel Başlık)

Ben kadar seversin umarım. :slight_smile:

2 Beğeni

Okunuyor ama kısa olmasa yarım bırakırdım. Kısa olduğu için tahammül ettim. Pek beklediğimi vermedi bana.

2 Beğeni

Fotoğraf karesi, ışıklandırma, kompozisyon …basit gibi görünse de harika :+1:

1 Beğeni

Kitabını okuduktan sonra 1927 yılı yapımı filmini izlememek olmaz. Üstelik kayıp sahnelerin de eklendiği restore edilmiş DVD versiyonuyla…

19 Beğeni

17 Beğeni

Hürriyetin İlanı - İkinci Meşrutiyet’in Siyasî Hayatına Bakışlar - Tarık Zafer Tunaya

22 Beğeni

25 Beğeni

29 Beğeni

24 Beğeni

Gündüz gündüz korku mu okuyorsun :grin:

1 Beğeni

4 sene sonra tekrar okuyorum. Yazarın en sevdiğim kitaplarından biri. Kapak fotoğrafını da ayrı seviyorum.

32 Beğeni

26 Beğeni

19 Beğeni

Bu ara bu seriyi bitirip aradan çıkarmaya karar verdim. Stroytelden İngilizce dinleyip ara ara kitaptan da okuyarak devam ediyorum, hızlı aktı böyle 6. ya geldim.

30 Beğeni

Şu an 3. kitap olan Savaşlar Çağı’ ndayım. Kitap güzel ilerliyor. Sıkılmadan okuduğumu söyleyebilirim.

2 Beğeni

İlk üç kitap iyi gittiyse sevindim hocam sizin adınıza, ikinci üçlüde kalite yükselmiş çünkü :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Yazar da önsöz/sonsöz bir yerlerde bahsediyor zaten, 4 ile final yapmayı düşünmüş ama olaylar olaylar diye devam ettikçe o 4 kendi içinde üç kitaba dönmüş :grinning_face_with_smiling_eyes: . Bitirdikten sonra bende biraz daha detaylı analiz yapabilirim bakalım.

2 Beğeni

25 Beğeni

22 Beğeni

Dostoyevski ye çok fazla gömüldüğümü hissettim. Biraz hava almam lazım. Rusya’nın soğuk havasından, Vikinglerin dondurucu atmosferine yatay geçiş yapmaya karar verdim…

Dip not : Bu yapay zeka görselleri de fena gaza getiriyor :blush:

34 Beğeni

Çok güzel gerçekten :smiling_face_with_three_hearts: Kitap kulübümüzde önümüzdeki ay okuyacağız, çok merak ediyorum ben de. İyi okumalar. :smiling_face:

2 Beğeni