Kitaplığımı düzenledim ve yeni bir okuma listesi yaptım. İlk kitabım da İnsan Olmak. Uzun zamandır okumak istiyordum.
Bu başlıkta yapay zeka ile oluşturulan görseller yerine doğal kitap görselleri görmeyi tercih ederim.
Kindle kullandığım için düz bir şekilde Kindle ekranımı göstermek yerine böyle paylaşmak daha mantıklı geliyor şahsen.
Hocam Göz bu kadar kalın değil. Şimdi durduk yere tam metin tartışmaları başlamasın
.
En iyisi bundan sonra paylaşım yaparken “Bu görsel yapay zeka ile üretilmiştir.” yazayım ![]()
Sen Altın Kitaplar’ı savundun! ![]()
Bende son dönemde normal kitap görselimin yanında yapay zeka ile bazi kitapları paylaştığim için önerim, Kindle’ ınızı yine de paylaşın hem insanlar nerden okuduğunuzu görür belki bir soru yöneltebillir bununla ilgili.
Görüş olarak yapay zeka artik hayatimizin gerçeği görsel olarak iyi bir kompozisyon yakalayamadığını düşünen, bununla uğraşmak istemeyenin bence kullanmasında sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ki görsel olarak gayet iyi ürünler çıkıyor. Eğe bir sıkıntı varsa firum yönetimi bu yönde bir kara alabilir diye düşünüyorum.
Alın size yeni tartışma konusu ![]()
@Lorien_archers nasıl tartışmayı aldım altın kitaplar özelinden ![]()
Yapay zeka ile görsel paylaşma nedenim, foruma girip mesajları okuyan insanların daha güzel bir görsel ile karşılaşmalarını istememdi.
Ama dediğiniz gibi bundan sonra direkt olarak Kindle görselini de paylaşabilirim.
Benim için iki türlüsü de farketmiyor kitabı gorelim yeter. Zaten bence konunun amacı kim ne okuyor görmek ve forumdaslarin okunan kitaba kitaba ilgisi var ise, okuyan kisi ile etkileşime girmesini sağlamak. Bazen bu sizin özelinizde kindle ile ilgili soru sormak isteyenlerde olabiliyor. Ondan böyle bir örnek verdim. Hatta bazen kompozisyonda kullanılan bir aksesuar bile etkileşim alabiliyor ![]()
Ve yayınlanan ilk romanıyla başlamışsınız…
Yapay zeka ile paylaşılan görseller daha iştah açıcı duruyor. Okuma isteği uyandırıyor.
Stanislaw Lem’in kitaplarına başlamayı uzun süredir planlıyordum, bugüne nasipmiş.
Hangi kitabını okumalıyım diye forumda biraz dolaştım ve Yıldız Güncesi dikkatimi çekti.
Kesinlikle doğru tercih. İyi okumalar.
Teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız da bu kitaba başlamamdaki en büyük etkenlerden oldu diyebilirim.