Okuyorum (Görsel Başlık)

Bir insan her şeyi mi becerir, şiirleri de çok güzel.

17 Beğeni

Gözleri bozulacak adamın

2 Beğeni

İnsanların hijyen diye bir sorunu olmayan güzel çağlar..lol bakınca güzel duruyor..

3 Beğeni

Yapay zeka duygulara güzel tercüman oldu.

22 Beğeni

Teşekkür ederim, size de iyi okumalar. :heart: Yazarın diğer öykülerine göre biraz daha farklı bu kitaptaki öyküler. Umarım sizler de seversiniz. Arkadaşlar ile bir şeyler paylaşmak kitaplar özelinde daha kıymetli. :blush:

2 Beğeni

Yapayın zeka bu kadar oluyor :slight_smile:

1 Beğeni

İlk sayfasıyla hemen ilgi çeken kitaplardan birisi daha :heart_eyes:

25 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: Umarım severim. Başka bakış açılarına tanık olmak iyi olacak bence de, kitabı daha detaylı değerlendirme imkânı bulacağım.

2 Beğeni

Üç yıldır Samsun’dayım, sonunda yüz yüze bir kitap kulübü bulabildim. Sevgili eşim buldu aslında. İyi ki bulmuş, :heart: bana iyi geleceğini umut ediyorum. Okumadığım bir kitap denk geldi üstelik, şubat ayında toplanacağız. Heyecanlıyım!

Not: Goodreads uygulamasında bu edisyonu bulamadım, başka bir tane var. Uygulamayı yeni kullanmaya başladım da. Belki ben bulamamışımdır. :face_with_hand_over_mouth:

23 Beğeni

Aramayı ISBN13 kodu ile yapmak %99 sonuç veriyor, bazen türkçe edisyon yerine ayrı kitap olarak girişini yapıyorlar çünkü. Eğer ki kitap yine yok ise kitabın edisyon bölümünü açıp ordan türkçe versiyonları arayabilirsiniz. Bazen ekleyen kişiler eksik bilgi ile ekleyebiliyorlar. Bu da sonuç vermez ise kitabın eklenmesi için ilgili konular var, oradan talep oluşturabilirsiniz.

2 Beğeni

Kısa süre önce Zaman Çarkı serisine başlamıştım ancak daha sonra, serinin çok uzun olması sebebiyle bu evreni ileri bir zamana ertelemeye karar verdim. Şu an mümkün oldukça farklı evrenleri okuyup deneyimlemek istiyorum. Bundan dolayı da daha kısa süren fantastik serilere yöneleceğim. Bu doğrultuda seçtiğim seri ise Yerdeniz oldu.

22 Beğeni

Teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Grange’nin yeni çıkardığı kitaplarda eski kalitesinin kalmadığını düşünüyorum. Şaşırt beni.

22 Beğeni

20 Beğeni

23 Beğeni

Verimli bir pazar günü oldu :slight_smile:

29 Beğeni

32 Beğeni

@mit emeğinize sağlık, su gibi akıyor.

33 Beğeni

Bir güzel ambians daha. Bu kitap okuma ortamı gerçekten güzel görünüyor :+1:

1 Beğeni

Yapay zeka ile oluşturduğumu hatırlatayım tekrardan bir yanlış anlaşılma olmasın :slight_smile:

2 Beğeni