Okuyorum (Görsel Başlık)

Ölüm Kapısı serisinin ilk kitabı muhtemelen en zayıf kitabı olduğu için öyle gelmiş olabilir. En azından ben ve o dönemler okuduğumuz arkadaşlar beğenememiştik hiç. Ben ilk 2 kitabı okuyup bırakmıştım hatta seriyi, 4-5 sene sonrasında tekrar okuyup bir çırpıda 7 kitabı bitirmiştim :grinning_face_with_smiling_eyes: . 2. kitaptan sonra biraz biraz oturuyor oluşturulan evren.

3 Beğeni

Valla anlatımda bir ağırlık göremedim. Masal mı anlatıyon epik fantastik mi belli degil. Buna seçilen bazı karakter isimlerini de katıyorum. Fantastik romandasin ve karşına 18 yaşında teenager ismi Stephen diye bir kral Anne diye kraliçe çıkıyor. Çok minik bir detay ama genel bütün deki anlatım zaafiyetini tetikliyor. Ayni zamanda bir olay yaşanırken konuyu bölüp arada romanın dünyası ve tarihi ile ilgili bir paragraf o kadar yoğun bilgi veriyor ki daha kitapta yaşananları içselleştiremeden realm ile ilgili yoğun bilgiyi kafada tutmak gerçekten zor. Bunun yanında konu işlenirken ortaya bazi tarikat ve/veya grupların ismi geçiyor ama bunlarin kim ve ne olduğu açıklanmıyor. Bu tip yüklemeler bence Dragonlace teki gibi yedire yedire yavaş yavaş yapılsa daha iyi olur ki Dragonlance bence bu bağlamda daha iyiydi bence.

Sonuç olarak ben çok ilerlemem daha okunacak çok kitap var :blush:

1 Beğeni

22 Beğeni

Afşin Kum - Kırk Üçteki Korkunç Traktör Yağmuru

26 Beğeni

22 Beğeni

17 Beğeni

“The Ink Black Heart” kitabına ara verdim. Bu kitabı geçen kitap fuarında aldım. Konusunun farklı olması ilgimi çekti. Bu yüzden ikinci ve üçüncü kitabı fuardan almayı düşünüyorum. İzmir Kitap Fuarı bitmeden kitabın yarısına kadar okumayı planlıyorum. (Üçüncü kitap Amazon’da tükenmiş durumda.)

20 Beğeni

26 Beğeni

22 Beğeni

31 Beğeni

22 Beğeni

24 Beğeni

100 Sayfa kadar başladım. Kitap dediğin böyle ilk 100 sayfadan insani içine alacak. Dolayısı ile güzel gidiyor :blush:

25 Beğeni

İlkokul 2. sınıfta okudum bunu ben. Çocuk versiyonu filanda değil baya tuğla gibi bir versiyonunu o yaşta okudum. Bu kitap olmasa ben sonradan okuduğum binlercesini hiç elime almamış olabilirdim. :slight_smile:

6 Beğeni

Bu hafta sonu kitap kulübümün kitaplarına vakit ayırdım. Sevgi Soysal :heart:

19 Beğeni

26 Beğeni

Freida ablanın son (basılan) kitabı. Sabun köpüğü gibi, hızlı gidiyor. Kafa boşaltmak için birebir.

19 Beğeni

22 Beğeni

21 Beğeni

21 Beğeni