Okuyorum (Görsel Başlık)

Sonlara yaklaştım. Uzun süredir bu kadar akıcı bir fantastik seri okumamıştım. Çok iyi geldi, ilaç gibi geldi Karanlık Cevher serisi.

Okuyun, okutun vesselam .

26 Beğeni

26 Beğeni

33 Beğeni

Bende güncel olarak bu seri bu kitaptayım. Etkinlik konusu var kitabın orada bulunduğum sayfaya göre fikirlerimi yazıyorum. Sizi de beklerim. :slight_smile:

3 Beğeni

Etkinliğe katılmayanlar banlanacakmış arkadaşlar. Kesin bilgi yayalım :slight_smile:

30 Beğeni

Bu da seri olacakmış galiba, hatta 2. kitap 2026 çıkacak diye görünüyor.

2 Beğeni

Devamı ne zaman gelir bilmiyorum ama seri bir kitap :slight_smile:

2 Beğeni

Bir kitap duruşma beklerken biter mi? Biter :grinning_face: Duruşma bekleyenler bilir.

18 Beğeni

28 Nisan 2026 Salı günü uygun olan arkadaşları Menderes’e söyleşimize bekliyoruz.

7 Beğeni

26 Beğeni

Forumun tavsiyesi ile ilk Stephen King kitabım…

26 Beğeni

Zorluklarla mücadele ederek sonunda öğretmen olmayı başarmış ve kendini mesleğine, öğrencilerine adamış bir öğretmenin kişiliğinden ödün vermeden kötülüklerin karşısında direnişinin anlatıldığı bir hayat dersi romanı.

25 Beğeni

Yaşam ve Yazgı bitmeden başka bir kitaba başlamayacağıma söz vermiştim ama… Dün dışarı çıkarken Detaylar’ı aldım yanıma; ilk sayfalarda bile kendine çekmeyi başardı. Temizlik sonrası ışınlandığım yer; günün ilk kahvesi ve bayılarak okuduğum bir kitap :sparkling_heart::sparkles:

23 Beğeni

27 Beğeni

24 Beğeni

İyi bir kitaptı severek okumuştum

1 Beğeni

Avukat bey, duruşma salonu önünde fotoğraf çekmek yasak mı acaba? Geçen gün asliye ceza mahkemesi duruşma salonunun önünde davam öncesinde selfie çekecektim ancak korkudan vazgeçtim.

1 Beğeni

15 Beğeni

Duruşma salonunda görüntülü ve sesli kayıt almak yasak. Duruşma salonu önünde yasak yok.

2 Beğeni

15 Beğeni