Okuyorum (Görsel Başlık)

26 Beğeni

20 Beğeni

Okuyamıyorum. Tam Komşu Kızı’na gece gece yükseldim okumak için derken 2. sayfada kalakaldım. 8-9-12-13-16-17-20-21-24-25-28-29-32 şu sayfaları paylaşır mısınız ey ahali? Kitabı alalı 8 ay omü, iade olmaz herhalde. Mecbur bir kâğıda yazıp gelecek nesillere böyle aktaracağım kitabı.

12 Beğeni

Kar Fırtınası - Neal Stephenson

27 Beğeni

19 Beğeni

Kitabın ismi ile altındaki örtü çok uyumlu olmuş. :+1:

5 Beğeni

Galatasarayım her şeye uyar, kıskanmayalım teşekkürler :face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Tocqueville’i çok seviyorum, o yüzden ikinci kez okumaya başladım. Yazarımızın üslubu nedensizce Ralph Waldo Emerson’u hatırlatıyor belki de tekrar okumama neden olan şey budur.

11 Beğeni

Agatha Christie huzurla uyusun, kapalı-kilitli oda gizemi sevgisi oluşturdu bende :pinched_fingers:

11 Beğeni

Melih, malum nedenlerle buradan beğenemedim :slight_smile: 1000kitap dan beğendim okuma eylemini. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de bir defasında bir kitabımda sayfaların böyle boş olduğunu kitabı satın aldıktan aylar sonra fark etmiştim ama yayınevi iade kabul edip bana yenisini göndermişti. Bence bir şansınızı deneyin. Not: Benimki Can Yayınları idi.

2 Beğeni

Hera Okuma Kulübü’müzün Haziran Hera’larına başlıyorum :open_book::purple_heart: İlk önce Sevda Dolu Bir Yaz’ı okuyacağım. Füruzan’la tanışacağım için çok heyecanlıyım. Sevgili arkadaşım Güzel Zeynep’in Türk edebiyatından oluşturduğu muhteşem seçkileri sayesinde çok güzel kitaplar okuyoruz hep birlikte.

15 Beğeni

Yarısına geldim sonunu nasıl bağlayacağını merak ediyorum :star_struck:

14 Beğeni

8 Beğeni