Okuyorum (Görsel Başlık)

Görselleri merak ettiğim için bu baskıyı aldım. Iyi ki de öyle yapmışım, resimler çok güzel. Çeviri de fena değil. Diğer çevirileri bilmiyorum ama okuması kolay ve akıcı.

17 Beğeni

Bu kez bir değişiklik yapıp 9 yaşındaki oğlumun okuduğu kitabı da paylaşıyorum. :slightly_smiling_face:

26 Beğeni

8 Beğeni

Pippi Uzunçorap mı? :grimacing:

3 Beğeni

40 Beğeni

Kafka okumalarına devam.

23 Beğeni

24 Beğeni

25 Beğeni

18 Beğeni

21 Beğeni

Evet. Doğru bildiniz.:grinning:

2 Beğeni

Şu kim… Bu kim… derken, ilk 30 sayfayı okumam herhalde 3-4 saat sürdü. :slight_smile:

Kemal Tahir’in “sataşmadığı” kimse kalacak mı diye merakla okuyorum kitabı. :slight_smile:

Risk almayı sevmeyen bu nedenle elindeki fırsatları kaçıran, İzmir suikastı davasında hayatını kurtardığı için Milli Şefe hep borçlu kalan paşa mebus - Kazım Karabekir
Tonton Mareşal - Fevzi Çakmak
“Hikayeciliği üzerinden atamıyorsun kaltaban” - Parti genel sekreteri Memduh Şevket Esendal.
vd. vd.

20 Beğeni

Hediye kitabımız geldi. Okuyalım bakalım. Bilimkurgu’nun dışına çıkmak beni yoruyor aslında. Umarım aynı şeyi yaşamam.

18 Beğeni

Yeni başladım, gerçekten çok enteresan bir kitap gibi duruyor ki en az bu kadar enteresan olan Thomas Bernhard Kireç Ocağı’na da devam ediyorum. :slight_smile:

22 Beğeni

Kapakları çok güzel ya, konusu da güzel duruyor. Ben de sepete ekledim bu yeni kapaklı 3 kitabı. Alfa hayırlısıyla Sherlockları satışa sunarsa ona göre alışverişi tamamlayacağım :smiley: Trendeki Yabancı ayracı o kitabın içinden mi çıktı? Güzelim kapağın ayracı varken neden Trendeki Yabancı EYYYY!!! Can Yayınları :unamused:

5 Beğeni

40 Beğeni

Yorucağını sanmıyorum 2 güne kalmaz biter sizin elinizde. Herpolen hikayesine yumuşak bir giriş kitabı Garibanların Şampiyonu. İyi okumalar :innocent:

2 Beğeni

Mezbaha No5’i okumuştum, beğenmiştim de. Kedi Beşiği de bayadır beklediğim bir kitaptı, bu da ilgimi çekince aldım ikisini de (Kedi Beşiği ve Şampiyonların Kahvaltısı). Gayet iyi gidiyor, oldukça absürt ve farklı bir kitap. Hatta edebiyat fakültelerinde vs örnek olarak gösteriliyormuş. Kapakları çok iyi bence de, Vonnegut’ı tam olarak yansıtıyor. Diğer kitaplar da bu kapaklarla basılırsa elimde olanları da alabilirim.

Yok bu ayraç bende vardı, kitaptan her hangi bir ayraç çıkmadı. :slight_smile:

2 Beğeni

Siz beğendiğinize göre büyük olasılıkla ben de beğenirim gibime geliyor :slight_smile:

Güzel kapaklı kitapların içinden Trendeki Yabancı ayracının çıkması kötü, hiçbir ayraç çıkmaması daha kötü :confused:

3 Beğeni

Kafka okuma kampına devam.
@Abraxas :upside_down_face:

18 Beğeni