H.G. Wells kitapları güzel başlayıp hırgürle bitiyor. Görünmez adam sağ sola saldırıyor. Zaman makinesindeki yolcu Indiana Jones’culuk oynuyor. Moreau’nun adasında yine kavga dövüş çıkıyor.
Kavgacı bir adam bu Wells herhalde.
H.G. Wells kitapları güzel başlayıp hırgürle bitiyor. Görünmez adam sağ sola saldırıyor. Zaman makinesindeki yolcu Indiana Jones’culuk oynuyor. Moreau’nun adasında yine kavga dövüş çıkıyor.
Kavgacı bir adam bu Wells herhalde.
Yaşamdaki kaosu görüyor.
Ağrı Dağı Yolcusu Kalmasın kitabında kaos çok pasif ama ben çok sıkıldım.
Yanlış hatırlamıyorsam forumdaki yetkili, eleştirilere dayanıp buralardayken toplamda 5 (ilk kitap dahil) kitabı basacaklarını söylemişti. Tabii üzerinden kaç yıl geçti unuttum valla.
SPFBO okumalarıma başlıyorum. İlk kitabım 2016 şampiyonu olan The Grey Bastards.
Bu kitabı Sons of Anarchy’ye benzetiyorlardı, şimdi daha iyi anlıyorum. Bu abi bildiğin Jax Teller .
Hocam ben SoA’yı az önceki Google aramama kadar müzik grubu zannediyordum.
Edit: @HamdemitAbi Hocam Mark Lawrence da senin gibi düşünüyor. Tamamen şans eseri denk geldim.
Bu arada “filthiest fantasy” tabiri de gözümü korkutmadı değil.
Zaman Çarkı için kitap özetlerini okuyabileceğim iyi bit site var mı? 7’ye başladım ama 6’yı unutmuşum baya.
Vikipedi’de İngilizce olarak bölüm sinopsisleri yer alıyor. Aşağıdaki linkte “books in the series” kısmından istediğiniz kitabın özetine bakabilirsiniz.
Kitabı genel olarak (Yazarın üslubu, kitabın kurgusu, karakterler vs.) beğendim. Kitabın bir sonraki sayfasını hevesle çeviriyorsam ve dili yavan değilse benim için iyi kitaptır.
Ama 3 günde 200. sayfaya yeni geldim. Hem içerisindeki İspanyolca kelimeler hem de Dominik Cumhuriyeti tarihi ile ilgili göndermelere, karakterlere dalınca süründürdüm kitabı.