Okuyorum (Görsel Başlık)

23 Beğeni

14 Beğeni

Kitabın yarısına geldim, ne zamandır işi gücü bırakıp bir kitabı merakla okumamıştım. Umarım serinin sonu beklentiyi karşılar.

25 Beğeni

Ayın ilk kitabı.

20 Beğeni

Birkaç gün aradan sonra…

Biraz bakayım, sararsa biter zaten.

Not: Düzelti sorunları çok fazla. Umarım giderek azalır.

27 Beğeni

Etkinlik başladığına göre zamanı gelmiş demektir.

32 Beğeni

27 Beğeni

Vampirli ve emcüklemeli YA kitabı kapağı gibi dursa da, The Path of Flames 2016 SPFBO ikincisi olmayı başarmış.

image

16 Beğeni

24 Beğeni

22 Beğeni
  • Cehennem Atlası - Nathan Ballingrud ( 6 öyküden oluşuyor. İlk 2 öyküyü okudum. Korku hikayeleri gizem ve gerilim dozu yüksek değilse bana pek hitap etmiyor gibi.)

• Acımak Yok - Alfred Döblin ( Yazarın diğer kitabını da sipariş ettim. - Berlin Aleksander Meydanı - 20 YY ilk yarısı Almanya ve Alman toplumunu anlatan romanlara son dönemde ilgim arttı)

25 Beğeni

16 Beğeni

Hafta sonumuz şenlensin.

24 Beğeni

Hadi bakalım. :slight_smile:

29 Beğeni

Canlı Devre - David Eagleman

… değişimlerin toplamı anılarımızı, yaşamımızın ve duygularımızın çıktısın oluşturur. Beyindeki bu sayısız değişim dakikalar, aylar ve yıllar içinde birikerek, “siz” dediğimiz varlığı oluşturur.

En azından şimdiki “siz”i. Çünkü dün, az da olsa farklıydınız. Yarın ise …. bir başka kişi olacaksınız.

Kitabı okumaya yeni başladım, diğer kitapları gibi çarpıcı ve kolayca anlaşılır bir kitap olmuş gibi.

20 Beğeni

26 Beğeni

15 Beğeni

47 Beğeni

Bu ara biraz işlerim var ama fırsat buldukça okuyacağım.

İlk kitabın çevirisini beğendim aslında. Küfürler filan tam oturmuş fakat düzelti konusunda aynı şeyi diyemem. Daha dikkatli bir göz okusaymış daha akıcı olurmuş.

20 Beğeni

10 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası