Okuyorum (Görsel Başlık)

9 Beğeni

18 Beğeni

20 Beğeni

Filmi gelmeden kitabını okuyalım bakalım. Biraz geç kaldım ama olsun :grinning_face_with_smiling_eyes:

26 Beğeni

19 Beğeni

17 Beğeni

28 Beğeni

İlk Asimov um hayırlı uğurlu olsun😊

31 Beğeni

23 Beğeni

15 Beğeni

Öncelikle iyi okumalar dilerim. Kitabın çevirmeni neden rusçası Дьявол, yani Şeytan olan kitabı İçimizdeki Şeytan olarak çevirmiş. İçimizdeki Şeytan, Sabahattin Ali’nin kült eserlerinden ve doğal olarak aklıma ilk o geliyor. Önsözde veya çevirmenin notunda (eğer varsa) bunun hakkında bir şeyler yazılı mı acaba?

1 Beğeni

Teşekkürler, evet benimde dikkatimi çekti isim benzerliği, kitapta 27 tane öykü var Tolstoy’un, öykülerden birinin ismi, içimizdeki şeytan. Kitabın ismiyle ilgili , halk için hikayeler adlı kitaplarından derlenmiştir yazıyor. Başka bir açıklama yok.

4 Beğeni

Vakıf’a başlıyorum sonunda.

35 Beğeni

“Asıl adına Dünya dediğimiz kitabı iyi oku evladım!”

54 Beğeni

Aylardır okuduğum ilk kitap.

25 Beğeni

Bu adama bayılıyorum. :slight_smile:

21 Beğeni

İlk 6 kitabı okuyup seriye devam edip etmeme arasında gidip gelen birisi olarak seride beni tamamen tatmin eden tek kitap 5. kitaptı. Umarım keyifli bir okuma olur sizin için de.

2 Beğeni

24 Beğeni

18 Beğeni

Teşekkür ederim. Şu ana kadar okuduğum her kitabından keyif aldım ama en çok ilk 3 kitaptan diyebilirim. Henüz ilk 8 kitaba sahibim Kıbrıs’ta yaşadığım için kitapları kolay kolay temin edemiyorum ama tamamlamaya kararlıyım. Böyle şahane ve kallavi bir seri eninde sonunda bitecek diye üzülüyorum, yavaştan alıyorum bir de dizisi çıkıyor kıskanıyorum; bu dünya yalnız bize özel kalsın istiyorum ama maalesef… :slight_smile: Şu an iç tek tesellim Brandon Sanderson. Sissoylu serisini okudum ve Fırtınaışığı Arşivi için önce Zaman Çarkı serisini tamamlamayı düşünüyorum ama kadar sabredemeyebilirim :slight_smile:

6 Beğeni