Ölümün Keşfi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ölümün Keşfi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Kıtaların Fatihi, Ölümsüz İmparator, barış ve savaş getiren gibi birçok isimle anılan henüz otuzlu yaşlarında, kahverengi saçları ve umursamaz duruşuyla diğer herhangi bir vatandaştan farkı yoktu. Onu diğerlerinden ayıran tek özelliği eşsiz özelliği -ona göre laneti olan- ölümsüzlüğüydü. Bunun yanı sıra büyü ve bilim konusunda binlerce yılın getirdiği bilgilerle her konuda çağların ilerisindeydi. Ama o… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Hayal gücünüz, betimlemeleriniz, akış gayet güzel. Bazı yerlerde hikayeye anlatım açısından katkısı olmayan yerler var gibi gözüküyor, bunlardan arınınca daha öz bir anlatım sağlanabilir. Ölümden bahsetmek ise ne büyük bir özgüvene sahip olduğunuzu gösteriyor. Tebrikler ederiz.

1 Beğeni

çok teşekkürler bunlara dikkat edeceğim. Öykü ortalarda değişmeye başladı ve gönderim için bir günüm vardı o yüzden bazı tutarsızlıklar oldu sanırım. İleride daha iyi hale gelirim umarım :slight_smile:

İnsan kendisinde olmayanın meftunuymuş. End de kendi sonunun… Bir adamın hırslarından oluşan gezegen etkileyiciydi. Üstelik yıllarca acımasızlıkla yönetmişken şefkat ruhuna azıcık geri dönmeye başladığında ölümü kucaklaması da güzeldi. Emeğine sağlık.

1 Beğeni