Arkadaşlar aranızda ömer seyrettin bütün öyküleri everest yayınları edisyonu olan var mi? Eğer varsa, öykülerin sonunda hangi dergi yada gazetede yayınlandığı bilgisi var mi? Yada iş bankası gibi en sonunda da künye bilgisi şeklinde de olabilir belki
Dergâh Yayınevinden basılan 2 ciltlik Ömer Seyfettin Hikayelerinde Hülya Argunşah Hocamın derlediği hikayeler, hem daha fazla hikaye içeriyor(dipnotu okuyun), hem de hikayeler kronolojik olarak sıralanmış. Ciltsiz, karton kapak olmasına rağmen sanki daha keyifli bir okuma sunuyor.
Everest-Tahir Alangu ise, önceden Bilgi Yayınevinin bastığı kitapları, kitap kitap cilde yerleştirmiş gibi, hikayelerde karışık bir sıralama tercih etmiş.
Merhabalar, paylaştınız resimler ve yaptığınız bilgiler için size teşekkür ederim. Galiba bende sizin gibi ömer seyfettinin üç farklı baskısını (delta, everest ve dergah) alacağım. Elimdeki iş kültürleri ise bağışlacağım
Evet imkanım var Allaha şükür. Arkadaşlarım gunde iki üç paket sigara içerken ben o parayi kitaplara ayiriyorum. Ama delta edisyonun piyasada baskısı yok hiçbirinde bulamadım sıfır olarak