Öpücük

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Öpücük – Aylık Öykü Seçkisi

image

Üniversitedeki bir amfide en arka sırada oturuyorum. Önümde kara kaplı defterim. Dışarıda yağmur yağarken ara ara gök gürültüsü duyuluyor. Beklerken öğrencilerde gözüm. Kitap okuyanlar, bir eli yanağında düşünenler, uyuklayanlar… Profesör amfiye girerken öğrenciler şöyle bir çeki düzen veriyorlar kendilerine. Üzerindeki yağmur damlalarını silkeleyip paltosunu çıkaran profesör kürsünün berisindeki aynada kravatını sıkıp ceketinin düğmesini ilikliyor. Bir… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Taa en başta anlamalıydım kara kaplı defterden izleyenini kim olduğunu. Yalnızca, profesörümüzün anlattıklarını dinlerken benim de uykumun geldiğini söylemeliyim. Bir de olayın eski bir zamanda geçtiğini düşünüyorum çünkü bugün olsa hemen hepsi gözlerinin cep telefonlarının parlak ışıklarından alamazlardı. Güzel bir hikaye olmuş. Ellerinize sağlık

1 Beğeni

Öncelikle beğenmenize sevindim.Kara kaplı kitap sonradan eklendi, dikkatli okur taa en başından anlamalıydım desin diye:)) Prof konuşurken uyumadığınız iyi olmuş… başınıza bir iş gelebilirdi uykuda.
Güzel konuşmuş Prof, uzatsaydın yea diyenleri dinlemediğim de iyi olmuş. Onu da not aldım. (Eski zaman meselesi ile birlikte)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Selamlar sevgiler

1 Beğeni