Tarayıcı tabanlı bir menajer oyunu olan OSM’yi oynamaya başladım son zamanlarda. Tasarımı ve oynayışı çok basit olduğu için forumdan da oynamayı düşünen olur diye Kayıp Rıhtım adına bir lig kurmak istiyorum. Kısacası kimler ben varım diyor? Eğer gerekli katılım sağlanırsa hangi ligde oynayacağımızı kararlaştırabiliriz.
Zor değil Emre Bey. Oyuncuların yerini, gücünü bildikten sonra taktikleri çözerseniz bu işi kaparsınız bence. Siz takımı hazırlayıp, taktikleri ayarlıyorsunuz oyun kendisi oynuyor.
OSM’yi oynamadım hiç ama CM ve FM’ye bir ömür gömdüm beni de yazabilirsiniz dilerseniz. FM serisinde en çok zevk aldığım mod arkadaşlarla online lig idi bununda çok keyifli olacağını düşünüyorum.
Daha başlamayacağız. Şimdilik sayımız yetersiz. En az 10 kişi olursak gerekli rehberi hazırlayacağım ve hemen ardından takım seçimini yapıp başlarız. Katılım ne zaman tamamlanırsa ondan 2 gün sonra başlarız diye düşünüyorum. Oyunda 4 boş kariyer var isterseniz siz birinde başlayarak oyunu öğrenebilirsiniz.
Arkadaşlar benle beraber 11 kişiyiz. İsterseniz oynayacağımız ligi kararlaştıralım. En çok hangi lig istenirse o ligden oynanacak. 10 kişi yazdıktan sonra ligi belirliyoruz ve sonra da kura ile kim hangi takımı alacak onu belirleceğim.