Toprağı öpüyorum, kazıyorum.Solucanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, kıvrımlarını çok seviyorum. Revani yemek istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum.İnsanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, kıvrımlarını çok seviyorum. Revani yemek istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. İnsanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını, kıvrımlarını çok seviyorum. Izgarada yemek istiyorum.Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. İnsanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Izgarada yemek istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
Hancı iradesiz mekanik bir varlığın gerçekten de insan gibi bağlamın göz önünde bulundurulduğu kararlar alamayıp hatalar yapacağını gösteriyor.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. İnsanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Çiğ yemek istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. İnsanların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Çiğ köfte istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Bu çıkmazdan çıkalım 
@anon6571210 ben dün hancı o kısımdan dolayı arkadaşın yorumunu kapattı diye düşündüğüm için aklıma o an köfte geldi ondan dolayı değiştirdim o kısmı 
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Mezarcıların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Çiğ köfte istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Mezarcıların ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Çiğ kan istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım. (Melih yeni gördüm kelime yeni değişmiş. Ben daha mantıklı olsun diye değiştirdim. neyse artık)
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını kesmeyi çok seviyorum. Çiğ kan istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını ısırmayı çok seviyorum. Çiğ kan istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini, kollarını, ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını ısırmayı çok seviyorum. Yeşil kan istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını ısırmayı çok seviyorum. Yeşil kan istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi ; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını ısırmayı çok seviyorum. Yeşil çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin tabut alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi ; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını ısırmayı çok seviyorum. Yeşil çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin abdest alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi ; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok seviyorum. Yeşil çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin abdest alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok seviyorum. Zombiresso çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin abdest alacağım.
Toprağı öpüyorum, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok seviyorum. Zombiresso çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.
Toprağı eşeliyor, kazıyorum. Zombilerin ellerini kemirmeyi; ayaklarını, gözlerini, burun deliklerini, başını yıkamayı çok seviyorum. Zombiresso çay istiyorum. Mezarıma dönüp daha büyük, daha derin fincan alacağım.